Extra Enerji

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve skayra1 tarafından 15 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Extra enerji açık artırmada satılsınmı ?

1. Evet

44,0%
  2. Hayır

44,0%
  3. Evet fakat geliştirilmeli

20,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. skayra1

skayra1 User

iyi günler
    Oyunda paladium haritasında kendilerinden başka kimseyi oynatmayanlar oldugu icin galaksi kapısı yapamıyoruz bu bir gerçek kimsede hayır diyemez. toplama yöntemiyle toplamanında pek bir kazanç saglamadıgını biliyoruz. hatta katlayıcı aldıgım halde ben tüm gün uğraşsamda tatmin edici bir sonuç alınamamaktadır.
    Oyuncuların özellikle gelişim aşamasındaki oyuncuların gg lere ihtiyacı var bunuda kimse inkar edemz.
    Benim önerim Extra enerjilerin açık artırmalarda satılması yönünde olacak.10-100-500-1000 hatta haftalık kısımda bin ve binin katları şeklinde satışa sunulabilir.
    Bu şekilde yeni oyuncuların gelişimini bilerek engellemeye çalışan kişilerinde önüne geçilmiş olur.
    Fiyat ve artırma seçenegi olarakta günlük , saatlik artırmalar credi yöntemiyle haftalık büyük miktar paketlerde uridium yontemiyle satısa sunulabilir. Kesin credi veya uridium olsun demiyorum. zaten teklifimin suporta bile ulasagını yüzde 30 ihtimalle görmüyorum fakat eminimki yeni oyuncular veya düşük seviye gemi oyuncuları bu konuda bir fikir sunacaklardır... oyun yöneticileri bu konuya el atsınalrda ne kadar yol katedilirse o kadr iyi olacagı kanaatindeyim..

2. Yeni oyuncular gelişebilir demişsin fakat yeni bir oyuncunun 100 enerji alacak kadar cradisi bile yoktur. Enerji ticarete gelse bile çok uçuk kaçık fiyatlardan satılır.Diceğim şey şu oyuna yeni başlayan bir oyuncu 100gg alacak kadar cradiyi nerden bulucak veya nasıl kasıcak ?

Oyum olumsuz.

3. efsane en azından pala azalır kardeş 1 kişi haftada 1 kez alsın bence ve 2.000gg olmalı

skayra1 bunu beğendi.
  4. Çok kredisi olan klanında bol kredi olanlar nolcak onlar argeleri fuller oyum olumsuz.

5. skayra1

skayra1 User

Kardes dikkat ettimde sen oyunda oyuncu gelişimiyle ilgili nerdeyse her konuya muhalefet yapmıssın veya o yöne yönelmişsin neyse konu o degil. anlatayım kardeşime olayı.
    yeni bir oyuncunun zaten 1-2-3 gibi haritalarda lvl kasmaya calısmasının hic bir yolu yok. Bu yol sadece yüksek atakli gemilere yem olup onalrın tp ve seref puanlarını artırmaya yönelik. avcı her zaman avcı av her zaman av olayı...
    yeni oyuncu 1-2-3 haritalarında 3 hafta boyunca küçük gemileri bıkmadan usanmadan her gorduklerinde öldürenler varken Av rolünü oynarken bu arada 2 k uridium toplar tahminim . Bu arada skylabın sepron kısmı haric geri kalan yerlerini kademeli olarak yükseltecekler. Tam olarak sayıp hesaplamadım fakat 3 hafta icerisinde skylabda Sepron haric hepside 20 lvl civarı olacaktır. bu sabır gerektiren 3 hafta sonunda zaten depolardan harcama yapmıyan gemiye yaklasık 3 milyar credilik madeni 1 kerede 1250 uridium ile transfer edip anında satacaklar. En azından benim kabalapazar hesabım bu yonde.( ben suan o asamalrı gerçekleştiriyoru hiç denemedim. Allah kısmet ederse yakında deniyecegim, en azından hesaplarım bu yonde)
    yüksek lvl ve iyi gemi sahipleri zaten sepron ve diger bazı madenleri savaş için kullanıyorlar o yüzden yukarıda yazdıgım sekilde bir para akısı hiç kullanmıyana göre az olacaktır. Ayrıca güçlü gemiler devamlı artırmalardan destek almak zorunda bunada yok diyen cıkmaz. tabiki bazı sorunlar cıkacaktır. zaten yazımın başında katı bir şekilde şu olsun bu olsun yazmadıgımı göreceksiniz Eğerki support bu öneriyi görürse bu önerinin Ham halinin degerlendirecegine hiç bir safta inanmaz. Enerjiye giren bir gemi haftada sadece 1 kere alış yapabilir gibi bir ibarede eklenebilir. Benim bu konuyu acmamdaki amac en azından oyunda derdimiz budur, demekti. Lütfen olumsuzluklar yaratmayalım zaten oyun içince oyuncular yeterince olumsuzluk yaratıyor. bizim bir yerlerden baslamamız lazım.
    Ve siz bana düşükler nerden bulacak parayı diyorsunuz. Arge puanı icin , kamuflaj icin lvl 10 altındaki kişilerin kaç para yatırdıgına hiç baktınızmı siz. bakın lütfen arada girin ve görün ondan sonra burda o konu hakkında yorum yapın lütfen ....

Hocam forumda bir yerde yenilikler bölümünde klanların artık eskisi gibi milyar, milyar para dagıtamayacagı şeklinde bir yazı okudum.Ayrıca bir klanin işi yokta her saat başı bir oyuncuya milyar tahsis etmesi pek kolay veya olabilecegi hissi uyandırmadı bana.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 May 2014
  6. Kaç hafta kalırsan o kadar artıyor 1 haftada 5m 2 haftada 10 diye gidiyor.

7. skayra1

skayra1 User

forumda hangi lvl lerin kaç saatte gelişme yaptıgı ve saatlik üretimler yazıyor. cok falza beklemek istemeyenler icin bana kalırsa ilk 3 ana madenleri lvl 17 yapıp depoyu 18-19 arası, sonraki 2 maden grubu 14-15 promerium da 14. bende suanki durum bu tabi 1 kerede en fazla madeni istiyorsanız depo 20 olası en ideali. promerium deposu full olunca onu kapatacaksın. sonra duranium ve prometid full olunca kapatacaksın. en son diger 3 ana maden full olunca çek gemine sat . hesabım dogruysa yaklasık 67 saatte 20 lvl depo ilk 3 ana madenle fulleniyor . digerleride artık kaç lvl yapmıssanız ne kadar sürerse. istediginiz an cekebilirsiniz tabi uri gerkiyor o kadar madeni 1 kerede transfer etmek icin.Arkadaslar bende daha yapmadım bu işlemi fakat forumda noktasına virgülüne sayısından saatinde saniyesine hersey yazıyor . bvakın hesap makinanızı cıkarın kendinizde hesaplayın. istediginizi ordan bulursunuz.

8. Neden bu fikirler hep oyuna yeni baslayanlardan çıkıyor onu anlamış değilim .. Bu yeni başlayanlar bu fikirlerin olmayacağını sizde çok iyi biliyorsunuz ve oyunu oynamaya devam edeceksiniz geminiz geliştikçe daha yeni gelen arkadaşlar bu fikirleri söylediklerinde - vereceksiniz çünkü diyeceksiniz ki biz zorluklarla yaptık bunları onlar niye kolay yapsın biz afedersiniz ama salak değiliz diyeceksiniz ve bende şuan aynen öyle düşünüyorum .. (-1)

C☆-AYYILDIZ-C☆ bunu beğendi.
  9. skayra1

skayra1 User

hocam sendeki mantigi anlıyamadım hangi yüzyılda hangi vicdan miktarına sahipsin. illa sen cektin diye baskasınında o acıları cekmesini istemeni anlıyamadıgım için kusura kalma...
    ben oyuna yeni baslamadım sadece 3 hafta sonunda cok falza lag oluyordu ve bot kulanan ölmeyen fakat ne hikmetse herkesi tek basına kamuflajda iken öldürebilen boterlar türedi gg ler donuyordu oyuna giremiyorduk kapılardan atlıyamıyorduk , oyun atıp duruyordu her 10-15 dakikada, gg leri millet cerez gibi kaybediyordu cok az bir kısmı gg lerini geri alabildi. ben en az 3-4 kapı kaybettim sadece 1 tanesini geri aldım fakat lagdan doalyı tekrar kaybettim ve bende baska oyuna geçiş yaptım. bu server ilk acıldıgında acıldı benim gemim ve yaklasık 3 hafta oıyunla sadece uridium la butun gemim full lf3 hatta lf3 leri yanlışlıkla fazla almısım kullanamdıgım yaklasık 35-40 tane lf3 envanterde duruyor aynı sekilde o zamanki kosullarda Dükkanda bulunan en iyi malzemelerin tamamına 3 haftada sahip olmuşum ve hepsi uri ile alındı.
    Yanlış anlamadıysamda öneri bölümü oyunun eksilerini veya geliştirebilirliklerini oyuncu gözüyle, yaşıyanların dilinden dinlenildigi yerdir. madem sende biliyorsun seninde onay vemen gerekirdi. Anlamadıgım o ki senin gibi düşünen zihniyetlerinde önune gececek bir yeniliğe ihtiyaç var oyunda..
    saygılar

10. Vallahi senin yazdığını okumadım okumaya da gerek duymadım açıkçası .. Ben bugüne kadar 700 tane kapı yaptım ve bunların en fazla 120 tanesi uri ile açıldı yani geriye kalan 580 tane kapıyı ben GG toplayarak yaptım ve benim bu çabamın boşuna gitmesini istemiyorum ... Ben Pala bölgesinde kaç defa kesildim kaç defa kestim .. Kestiğim ve kesildiğim için klanım kaç defa savaşa girdi artık ben bile hatırlamıyorum .. ben ve hatta klan arkadaşlarımın bu emeklerini bu hassasiyetlerini senin bu fikrin için gözden çıkaramam kusura da bakma ..

11. Merhaba ,

Gereken yapılmış ve konu dışı mesajlar silinmiştir.

İyi forumlar.

12. Bana bu yönde iyi bir fikir verdin dostum.Yeni konuma bakarsın artık

13. Yazdığın yazının tamamını okumadım ama benim burdaki amacım muhalefet değil.Biz sağlam iken cradi zor kasıyoruz.Yalansa yalan deyin.Muhalefet yapmak istesem ayrı bir konu açardım.Yorumlarda bunu belirtmezdim.

14. skayra1

skayra1 User

hocam oyun kredisini bulmanın envai cesit yolu var oyunda artık fakat oyle bir pozisyon yaratılmıs ki oyunda biz krediyi uriyi gectik , artık oyunda 10 dakika öldürülmeden oynuyacagımız bir oyun istiyoruz. biz derken lvl im 15 full lf3 ve arada lf4 8 iris kademeler 7-8 arası benim gemi idare eder.Fakat sadece kendim için istemiyorum bu olayı darkorbit bitmek uzere yakında server birleştiriler öylece ortada kalırız. Yeni oyunculara hiç şans hak tanınmıyor bu oyunda o kadar harita varken bari 1-2 saat rahat kalsınlar da gg acmak icin miniminnacık bir şansları olsun. tabi bende şans istiyorum bu arada. Bazıları günde 3000-5000 gg enerjisi alıyorum diyor ordan biraksınlarda bazılarıda 40-50 tane alsın. yanlışsam düzeltin. Zaten etkinlikler falan filan bunlara katılamıyor milelt bari gg de uğraşsın ayda 1 tane gg yapsın. Bizim olayımız bu.kimse güçlüler içeri giremesinde demedi neden bu şekilde tavır alınıyor anlamıs degilim.

15. Master0735

Master0735 User

kardeş biz bu oyunun para basanlarıyla baş edemeyiz ben nice mantıklı şeylere yok diyen insanlar gördüm ANLAMAZLAR. sen yine iyi uğraşmışsın ve sabırla karşılamışsın +1

16. skayra1

skayra1 User

kardes bende oyuna küçükte olsa para bastım. pala icin yer var dediler hemen düşünmeden gittim. 1 hafta ugrastım toplamda 2 kere droidleri tamir ettirmek zorunda kaldım düşün kac kere öldügümü.1 hafta sonunda ortan topladıgım pala sayısı yaklasık 870. her sefer neredeyse ortalama 30 tane alabilmişim. olmaz boyle sey enerji lazım dedim katlayıcı aldım kendi şirket haritamda oynatmıyorlar. hadi ben arada kurtarıyorum bazende bana saldıranı ben patlatıyor. Etrafta yeni baslamış adamlar çatır çatır patlatılıyor .O adamların bazen 3-4 vurusta öldüğünü bilmesem birilerine bilerek kendini kestirdikleri bile düşünülebilir. baska haritaya gidiyorum aynı durum. Kamuflaj alıyorum kendi şirketimdeki bazı elemanlar bile kesiyor. Heriflerden kaçar yolda yok.50-177 bin arası yahu. 370 bin kalkan yaklasık 300 bin dp ile ben ölüyorsam Oyundan illallah ediyorsam küçük gemileri düşün.Yani ezileni düşündük diye bu olayları yapanlar küçük gemileri çerez gibi kesip neredeyse haksız tp seref puanı alıyorlar bir bakıma. Hadi onu geçtik yani kendilerinden baskasının bu oyunu oynamaya hakkı yok mantiğiyla hareket edenler bide yazı yazıyorlar. Canları sagolsun. Serverin hali düşünüldügünde 50 kişilik klanların günlük 2-3 elemanın açık oluyor 2-3 saatligin digerleri 3-4 gunde bir ci deyip kapatıyor.Servere yeni oyuncu lazımki gidenlerin yerini doldursunlar ama tabiki oyundan zevk alırlarsa bir seyler yapabileceklerini anlarlarsa oyunda kalırlar ve en önemlisi bu Bigpoint için gecerli ; Rekabet ortamı oldugu zaman sadece insanlar para ve zaman harcar , hali hazırda şuan oyunda rekabet yok yeni oyuncular resmen kendini aşmış oyuncuların TP kasma deposu olmuş . Dedim gibi yakında yeni oyuncu da kalmaz .

17. Master0735

Master0735 User

gerçekte bu kadar acımasız dünyandan kopmak için bu oyunu oynuyorum. kesinlikle haklısın da birbirine bir gemi yüzünden hakaret eden insanlarında bunu anlamasını ben açıkçası beklemiyorum. ayrıca do oyunu artık gerilemeye başladığının farkında olmalıdır. olmuştur da bu kadar güncelleme yapıldı diye düşünmeye çalışıyorum inşallah herşey daha iyi olur. para basanlar derken kastım ufak tefek değil x3te 330k uri alabilen maddi durumu olan insanlara söylüyorum

skayra1 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.