Extra: Hiper Sürücü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __-DeSTiNY-__ tarafından 26 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fikrimi nasıl buldunuz?

1. Güzel fikir. Beğendim.

oy sayısı 19
    65,5%
  2. Geliştirilmesi gerek.

oy sayısı 4
    13,8%
  3. Gerek yok bunlara.

oy sayısı 6
    20,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uzun süren yolculuklar oyun zevkimize balta vurabiliyor. Hele bir de atlama CPU'suna sahip değilseniz... Bu ekstralar slotuna eklenecek küçük yaramaz bizim hızımızı katlayacak. Hiper sürücü dediğime bakmayın, ışık hızı felan değil sadece fazladan hız verecek. Sırf daha hızlı seyahat etmek için desem yeridir.

Oyun içi Görünümü(aktif ve devre dışı)

Özellikleri:
    -Mini haritadan bir nokta seçip ilerlerken aktifleştirilebilir
    -Yönün değişmesi halinde devre dışı kalır.
    -Aktif olduğu süre boyunca, %50 hareket hızı verir.
    -Açık olduğu her saniye 10 binden başlayarak katlanarak hasar verir.
    (5 bin -> 6 bin -> 7 bin -> 8 bin -> 9 bin -> 10 bin -> 15 bin -> 20 bin, toplamda 90 bin hasar verir)
    -NPC ler gibi hasar verir yani kalkan sıklığınız fazlaysa geminiz kayda değer bir hasar almaz.
    -Saldırı altındayken kullanılamaz.(npc hasarı hariç) Kullanıp kapattıktan sonra 5 sn kimseye hasar verilemez.
    -Hiper sürücü aktif olduktan sonra gelen hasarlar sürüşü durdurmaz ve gelen vuruşların ıskalama ihtimali %25 artar.
    -Görünmezlik varken kullanılamaz. Kullanıldığı taktirde kamuflaj bozulur.

Ayrıca aktifken droitler içeri doğru kapanır, tıpkı harita değiştirilirken kullanılanlar gibi.

Kullanım Süresi:
    Yetenek gibi çalışır. Maximum 8 saniye aktif kalır. 5 dakika bekleme süresi vardır.

Marketteki görünümü:

Gördüğünüz gibi ne kaçmada nede düşman kovalamada etkili. Sadece seyahat hızımızı arttırmaya yönelik bir şey.

Fiyatı: 50 bin Uridium

Son nokta bu değil, süreleri fln tam oturtamadım. Çok lazım bir şey mi? Değil. Ama olursa fena olmaz hani. Mesela kapı yapaken bir anda uzaklaşıp tamir olup geri dönebilirsiniz.

Yorumlarınızla destek olursanız sevinirim. İyi oyunlar iyi forumlar!

Değişiklikler:
    -Toplam hasar 180 bin'den 90 bine düşürüldü.

Son düzenlenen: 9 Mart 2016
    WolfWar bunu beğendi.
  2. WolfWar

WolfWar User

Çok hoş bir fikir eline sağlık +1 Fakat biz hız yaparak zamandan tasarruf edelim derken bu sefer tamir olacaz diye zaman kaybedecez. Bu CPU çok hasar veriyor hasar sayısı biraz düşürülmeli.

3. Dediğim gibi sayıları tam oturtmadım daha. Yarıya çekmekle başlayalım o zaman.

4. Merhabalar,

Öncelikle fikrinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.Görseller ile desteklemeniz iyi olmuş,Fikriniz güzel benim oyum olumlu.

İyi forumlar

5. Aliens

Aliens User

Beğendim. Destekliyorum...

6. güzel olmuş ama hasar alma işi kötü 5 sn hasar verememe ve hasar halinde kullanamama güzel olmuş düşman kovalama felan işinde hasar alırken kaçamazlar güzel olur haritadan haritaya gitmek çok uzun iş oluyor. ama kötü yanı ekstralara koyula bilmesi zaten ekstralar yetmiyor bunu ticaret droidi gibi olsa güzel olur. beğendim +1

7. O da olabilir de yani bu geminin bir parçası olacağından mantık hatası olurdu. Bunu düşünüp benim aklıma extralara koymak geldi.

Son düzenlenen: 26 Ekim 2015
  8. Aliens

Aliens User

Yok yok. İyi ettin. İyi bir özelliğinde bazı caydırıcı yanı olmalı. Extralara koyman avantajını az köreltiyor ve bence çokta iyi yapıyor.

9. up up, çok geriye düşmüş :D

10. merak ettimde mesela marketteki görünümünü nasıl yapıyonuz ya o resimleri photo shop mu nolur söyleyin bende yapıcam

11. Örnek bi resim bulup fotoşopla üzerinde oynadım.

12. Çok gerekli olduğunu düşünmesem de zararı olmayan güzel bir fikir.

13. Herşeyi geliştirdiler silah anlamında, ama hızlar olduğu gibi kaldı. Yeni silahlar çıktı, kalkan arttıran tasarımlar ve ar-geler var bir sürü. Ama garibim hız kaldı bi köşede öylece.

14. o hasar mevzusunu silsen daha güzel olacak gerisini beyendim

15. Bütün gemilere o özellik gelecek ise o zaman vega nın muavin yakıcısını ne işe yarayacak Veganın muavin yakıcısında bile DMG yok Fikir güzel ama oyum Hayır her geminin ayrı özelliği var öylede kalsın bende goli ye ateşi çek özelliği istiyorum o zaman

Son düzenlenen: 28 Aralık 2015
  16. bunu savasta kullanamayacaksın ama sadece seyehat için kacıs için değil.

17. Biliyorum seyahat için olduğunu ama bütün gemilerde olsun istemiyorum çünkü oyunun dengesi bozulur ben vegayım mesela muavin yakıcıya bastım kaçacağım arkamdan venom da aynı yeteneği açarsa ben nasıl kaçacağım kimse o yeteneği ıslık çalarak seyahat için kullanmaz hızlı oynamak isteyen vega kullansın o kadar basit bazı gemilerin hızı fazla ama DP si az bazı gemilerin hızı az ama DMG fazla yani benim anladığım kadarı ile oyunda böyle bir denge var ve ben o dengeye uygun olarak kendimi ayarladım Cerrah tasarımı bile vegayı geçiyor onun bir motor fazlası bile vegaya yapılan haksızlıtır.yani böyle birşey gelirse gene değişen birşey olmaz o zaman çift muavin yakıcı kullanırım .Bende zaten o yetenek var birde üstüne bu yeteneği alacagım.Boşa uri harcayacağım konu açarken oyunun dengesini bozmayacak şekilde diğer oyuncularıda düşünerek açın Yani veganın önüne taş koymayın kısaca diğer gemilerin benden hızlı olmasını istemiyorum bu seyahat hızı olsa bile Not: Fikir güzel ama bırakın vega vega kalsın vegadan alıntı yaparak kopya çekmeyelim

18. Dengeyi geç hocam oyunda denge olsa tüm elitler goli kullanmazdı. Hem bak orada yazdım 8 saniye sürüyor, ve tek bir yöne doğru gidebiliyosun. Yönünü değiştirirsen iptal oluyor ve o ara 5 saniye hasarda veremiyorsun kimseye. Yani seyahatten başka bi avantajı olmayacak gibi bişey. Hem bunu koymak için extralardan birini çıkarman gerekecek. Neyi çıkaracaksın :D

Oyunu bıraktıydım konu düşmüş aşağılara uplayalım azcık.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.