EXTRA PROGRAM KULLANAN HİLECİ OYUNCULARideo

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***SiLaHSoR*** tarafından 2 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SERVER: TR5
    selamlar merak ettiğim konu her nedense extra program kullanan oyuncuların genellikle tr5 serverinde olmaları.
    bu ay içerisinde tam 3 adet video (birisini daha bugün çektim) yu supporta göndermemem ragmen hile kullanan oyunculara hiçbir işlem yapılmadıgını farkettim.ve her ne hikmetse bu tarz programı kullanan oyuncuların hepsi SIRALAMA OYUNCUSU ve TGC ÜYESİ arkadaşlar ve hatta bu hile programını kullanan oyuncuların hepsi AYNI KİŞİLER. hiç şaşmıyo.Bu gün videosunu çektiğim hile kullanan arkadaş TR5 serverinde * sıralamadaki bayan isimli oyuncudur ve link izin olursa linkide sizlerle paylaşmak isterim.Video linkini supporta gönderdim az önce, umarım gereken işlemi yaparlar çünkü takipçisi olucam.
    En ufak bir hatada masumane hatada (örneğin kürtçe üye nicki gibi) gariban oyuncuları banlayan gemisini kapatan admin arkadaşlarada artık ne yazıkki kimsenin güveni kalmadığını sanıyorum.
    Yapılan taramalar zaten daha önceden tarama günleri BU TGC üyesi arkadaşlara bildirildiğini sanıyorum.Önerim şu:
    Bu hile programını kullanan arkadaşların zatenadminler veya ilgili arkadaşlarca bilindiğini düşünüyorum öyleyse bizede haber versinler bu arkadaşlar oyunda oldugu zaman boşaltalım bütün haritaları rahat rahat oynasınlar..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Aralık 2014
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle videolarınızı supporta gönderdi iseniz kesinlikle incelenmektedir.

Form üzerinden üyelerin isimlerini vererek aşikar etmeyin.

Form üzerinden bizim hesaplara müdahale etmemiz mümkün değil.

Bu oyunda kimseye ayrıcalık tanınmamaktadır.

Bende bu oyunda uzun yıllardır oynuyorum.zaman zaman sıralamadaki gemilerin kapandığına çok şahit oldum.

Hile kullanan ve haksız kazanç elde edenler snunda hakettikleri cezaları almaktadırlar.

İyi forumlar.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.