extraları gemiye katamıyorum hangar iki de yardım eder misiniz!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★Sıkın╦ıLı★52★[ULΛŞ] tarafından 29 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar konu başlıgı olarakta bahsettiğim gibi extraları gemiye katamıyorum buraya yerleştiremezsiniz yazıyor lütfen yardımcı olur musunuz

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Hangar sayfanızda , Mevcut Konfigürasyonu sil butonuna basarak tüm ekipmanlarınızı gemiden çıkartarak , yeniden dizmeyi deneyiniz

Eğer işe yaramaz ise , Tarayıcınızın göz atma geçmişini silerek yeniden deneyiniz

Keyifli Forumlar

3. Tüm ekipmanları gemiden cıkarttım tarayıcımdaki tüm geçmişi temizledim fakat şuan aynı hata devam etmektedir bir mevcut konfigürasyonu sil butonunu bulamadım onu yapamadım lütfen yardım edin :(

Not : teşekkür ederim yardımınız için hallettim cok saolun :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ekim 2014
  4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sarı Kare içerisinde ki düğme , Gemide ki tüm ekipmanları gemiden çıkararak , envantere gönderir.

Sorunuzun çözüme kavuşmasına sevindim , Lütfen mesaj yazarken alt alta yazmayınız , Flood yapmak yasaktır ve görüntü kirliliği yaratmaktadır

Mevcut mesajınızın düzenle butonuna basarak eklemenizi yapınız

Sorun çözüldüğüne göre , Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.