Destek eziklikten bıktım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bilgiyeaç tarafından 15 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bilgiyeaç

bilgiyeaç User

arkdaslar öncelikle kolay gelsin simdi lf3 doldurdum goliye ama hala 3k bile vuramıom neden bilmiyorum 13lvl im ve adamlar bana 70k vb. 170k vuranda var bunlar nasıl vuruyor lvl kasmak çok zor hızlı lvl almk istiyorum güçlü olmak istiom napıcam bilmiyorum yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bu arada lf4 etkiliği var die kutu açtım 10 tane 2 apsis parca 1 venom tasarım çıktı çok ballıyım sanırım :D

2. lazerlerine seprom besleyebilirsin.lvl almanin haritalara gitme disinda pek bir onemi yok yani :D 70k 170k vuran adamlar ise full lf4 olup lazerlerini gelistirmis oluyorlar genelde.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Konu Başlığınız Değiştirilmiştir.

Vuruşları etkileyen bir çok sebeplerin başında;

Mermilerinizi seprom ile besleyebilirsiniz.

Uçuş düzenleri vuruşunuzun artmasına etkendir.

Argeleriniz vuruşunuzu yükseltecektir.

Dükkandan,kapılardan ve özel günlerde çıkan,vuruşunuzun artmasına yardımcı olan destekler.

Gemi tasarımları,irislerinizin sayısı ve geliştirmeleri,irislerinize yüklediğiniz silahların türü ve geliştirmeleri bunları etkileyen sebeplerdendir.

Hızlı level kasmak için görevlerinizi yapabilirsiniz.

Güçlü olmak için Havoçlarınızı,irislerinizi ve geliştirmelerinizi yapmalısınız.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2016
  4. VΛLVE™

VΛLVE™ User

Onlar gibi olmak istiyorsan:

* Uzun süreler aralıksız oynarsın,

*Veya bol para yatırırsın.

O 100k vuran adamlar ya çok eskiden beri oynuyor, ya çok para harcıyor ya da çok uzun süre önce illegal programlar kullanmıştır.

5. Düzenbaz

Düzenbaz User

güçlü olmanın tek yolu var oda kutu toplamak seprom koy falan diyenlere bakma full lf3 seprom koysanda pek işe yaramaz üstte ki arkadaşda demiş zaten para yatırma lazım katlayıcı+indirim hadi indirim almadın 1 aylık katlayıcı 16tl ve bir ayda yaklaşık 1m uri kasarsın

6. SİSTEM

SİSTEM User

Kutu toplama konusunda arkadaşlara katılıyorum günde en kötü 40bin civarı uri kasarsanız 10 günde 400bin 30 günde 1mil200bin uri kasılır en düşük toplamda 800bin uri olsa bile yeteri kadar birikim yaparsınız ki buda size ezik diye tabir ettiğiniz geminizde çok değişiklikler sağlayacaktır oyunda heleki seprom kadar değerli bir lazer besleme taşıda yok bu arada yapacağınız 2-3 günlük beslemelerde seprom birikiminizde artacak ve oyun oynamak kasılmak yada rakip oyuncu kesmekte çok işimize yarayacaktır.

Rehber bunu beğendi.
  7. *Mrs

*Mrs User

şu mesajları okudumda aklıma bir şey geldi izin verirseniz bi anımı anlatmak isterim :) Tr5 oyuncuyum oyuna agustosda başladım başlangıc paketi falan aldım gözü pek tasarımı oyuna başlamadan önce forumu inclerdim bilgi alırdım neyse oyuna başladım ilk klanım deli klanıydı mmodayken ilk bosumu keserken dost şirket gelip beni kesmişti çok sinirlenmiştim 3 irisli gemiyle boss tallonun az bi canı kalmısken gelip beni kesmişti beni kesen cerrah ve havocları fulldu yav neden kesiyosun beni dedim adam değilsin sen falan neyse seni kesicem dedim geliştigim zaman kesecegim ilk gemi sensin dedim ve bana dediki sen beni kesmen için 40 fırın ekmek yemen lazım cok zoruma gitmişti bu lafı neyse ozamanlar bi abinin yardımıyla irislerimi fulledim ve cerrah piyasaya çıktı hırs yapıp cerrahı aldım 182 tlye gelen uriyle havocları fullemye çalıstım sabah akşam cubıde takıldım katlayıcı çekip kutu topladım ve en sonunda şansım döndü 2 gün üstüste lf4 günü çıktı 700 kutuda 22 tane lf4 çıkardım zeusu tamamladım apis direkt kutudan çıktı :) ve pat onun üzerine kutulardan 60-70 gg çıkan etkinlik gelid okula gitmedim 2 günde 40 bin gg kastım sonra gg leri düşürdüler bende ema kasmak için topladım ve artık yavaş yavaş güçlenmeye başlamıstım havoclarımıda fulledim harita harita onu aramaya başladım klan kurmus kendine başladım kesmeye klanını kapattım başka bi klana girdi savaş açtım ordan çıktı ve şuanda benim gemim herküleslerine kadar full onun sadece havocları full geçende gemisini kutuda yakalayıp irislerini patlattım :) yani kardeşim biraz sabırlar herşey hal olur gemini kutudan hiç çıkarma 1 ay kutu kas elitlerin birikisn sonra klansız gez ve cubilere katıll bak ondan sonra gemin ne oluyo :D yani demek istedigim neyim demiceksin ne olcam diceksin

Revontuli bunu beğendi.
  8. Mr.User

Mr.User User

Şimdiki genclık bilmez. 3-4k vura vura 2 gunde Gammayı bıtırmenın ne olduğunu...

Sağolsun darkorbit artık böyle sıkıntılı sürecleri pek yaşatmıyor. *2 ile 50k vurmanın güzelliklerini yaşatıyor artık kullanıcılara:)

Ne demişler, Zor kapı yoktur az mermi vardır:)

Son olarak bir abimin lafıyla sözlerime son vermek istiyorum.

Herkes zengin olsaydı ayakkabılarımızı kim boyayacaktı. :)

NoT: Darkorbit kuralları zamanında uygulasaydı bugun Full lf3 ün bile bir anlamı olabilirdi...

9. :) güzel konuşmuşsun.mesajına imza atma yetkim olsaydı,altına imzamı atardım.

10. Düzenbaz

Düzenbaz User

sende baya şanslıymıssın bende tr5 de oynuyorum :)

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Evet bu arkadaşımızın anlatmış olduğu,bir çoğumuzun başından geçmiştir.

Azmin elinden bir şey kurtulmaz.

Bu günlük hayatımızda da böyledir.

Bence sizde şansınızı denemelisiniz.

Keyifli Forumlar.

12. *Mrs

*Mrs User

Şuandaki nikim GABBAR mmo CEO klanının başkanıyım. Bende eziklikten geldiğim için baskınlaraa gittiğimde adamlar tallon kesiyorsa önce tallonlarını kesiyorum sonra kendilerini :D özelden kardeş kesme diyenleride kesmiyorum halden anlıyorum bende o yollardan geçtim :D

13. Düzenbaz

Düzenbaz User

şans mı ben nerderse fulledim gemiyi bi tek herkül ler kaldı onda şans lazım :)

ha evet chatte görüyorum seni bende mmo dayım nick im düzenbaz bende senin gibi önce adamın boss u kesmesine yardım ediyorum sonra adamı kesiyorum :) palada kimseye karışmam millet kasılsın :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2016
  14. *Mrs

*Mrs User

oyundada takılırız arada :) görüğün yerde grup at

15. Düzenbaz

Düzenbaz User

tamamdır :)

16. *Mrs

*Mrs User

Düzenbaz bunu beğendi.
  17. Merhaba ,

Arkadaşın konusunu daha fazla amacı dışına çıkartmayalım.

İyi forumlar.

18. Düzenbaz

Düzenbaz User

foto güzel olmuş :) konu dışına çıkmayalım mod arkadaşa ayıp olmasın :)

19. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konuyu açan arkadaş gerekli bilgileri almış olmalıki,kendisi görünmüyor.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.