Bug / Oyun hatasi F-03-LA Diziliminin gelmesini istiyoruz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve C.I.A™|Antikor˜[B] tarafından 6 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

F-03-LA Dizilimini artık getirsinler mi?

1. Evet

oy sayısı 36
    78,3%
  2. Hayır

oy sayısı 10
    21,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gizli ajan riski varmışçasına neden kullanıcılardan saklıyorsun bre Bigpoint bu dizilimi?
    Dalga olmuşumuna çok benziyor fakat dalgalanmıyor bu dizilim 5 sağ 5 sol diziliyor, %50 mayın hasarını artırıyor üstelik hiçbir eksi yanı da yok.
    1. Dikkatli bir oyuncuysanız dükkanın droit bölümünde dizilimlerin numaraları var 1' den 20 ye kadar. Ama 3 numara yok çünkü Darkorbit bunu saklıyor kimse kullanmasın diye.
    Gelelim maymunun ağaçta züğüürt diye anırdığı yere...
    Kaç para olsun? Eğer kredi olacaksa benim için 2.000.000.000 krediye (hatta belki 3 Billion C.) kadar yolu var. Ama diğer çoğu ürün gibi yok illa uridium olsun diyorsanız 200.000 urinin girmesine varım. Tabii karar sizde isterseniz bedavada koyarsınız vesellam...

Yanıtlar için açığım buyurunuz.

Son düzenlenen: 6 Ağustos 2015
    ÐΛЯKη£S ve GREED bunu beğendi.
  2. eskiden gorevde veriolardı çok az gemide var onlarda eski gemiler

3. Arkadaş davetiyle 25 kişiyi 7 lvl yapınca bu geliyordu ama arkadaş daveti ödülleri ve istenilen görev de değişti

4. Güncel +1

5. Uridium hadi normalde krediyi biraz abartmamış mısın? :)

6. WolfWar

WolfWar User

Ben bunu hatırlıyorum benim eski çalınan hesapta vardı bu fakat çalınınca gitti :( +1

7. Güncel tutalım arkadaşlar! +1

8. KARAMAMBA

KARAMAMBA User

Eski gemimde vardı. Görevden almıştım :(

9. +1 dükkana gelmesede herhangi bir şekilde kullanıcıların alabilmesi gerekli.Onuda darkorbit düşünsün :)

10. Yanlış hatırlamıyorsam adı mızrakdı. (+1)'de benden:D

11. Angelbirds

Angelbirds User

Darkorbit karşılıksız iş yapmaz %50 mayın hasarı veriyorsa illa birşeyden keser :)

12. Aynen :)
    Eskiden ben trdeyken bi abi vardı swde adı çıkmıştı mayıncı diye:D cok güzel bir droit duzeni aslında:D

13. GREED

GREED User

Hmm ben bu kaldırıldísanıyosum gelsin tabi lazım olur :) +1

14. Angelbirds

Angelbirds User

Fikir güzel fakat birşeylerden kesilmesi lazım :)

GREED bunu beğendi.
  15. Aynen sonra yabancı swde bile herkes bombacı mülayim olur :D:D

GREED bunu beğendi.
  16. ZupawN

ZupawN User

Dükkana getirilmesine karşıyım. Lakin arkadaş daveti ödüllerine tekrardan eklenebilir. Bu uçuş düzenine ben paha biçemiyorum. 200 bin uridium da, 3 milyar kredi de bu uçuş düzeni için çok az. Yamato, Defcom gibi astronomik fiyatlarla dükkana gelirse kabul fakat diğer türlüsü kötü sonuçlara yol açabilir. Bu uçuş düzenine ulaşmak öyle kolay olmamalı diye düşünüyorum.

17. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

amma büyüttünüz bu uçuş düzenini :)
    %50 mayın hasarı neden bukadar önemli :)

18. Merhaba ,

Arge destekleri ile mayınların alanı ve etkisi artıyor. Droid düzeni ile de artacağı için daha yüksek hasarlar verecek. :)

İyi forumlar.

GREED bunu beğendi.
  19. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gelmesin ozaman herkese, zaten mayin 5 / 5 ise haritayi salliyor :D

20. ZupawN

ZupawN User

Arge ile birlikte sadece bir mayınla DP'si tam dolu olan bir gemiyi patlatabilirsin.

NasihaT ve ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.