facebook bağlantısı kopartmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darkobit21 tarafından 14 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darkobit21

Darkobit21 User

merhaba arkadaşlar benım sorunum facebooktan oyunu kobartmak ama kobartamıyorum oyunda ayarlarara gırıyorumm boyle cıkıyor bunu nasıl cozerım supporta gonderdım support bana kopartma link ı gonderıyor ne kadar şifremi giriyorum yanliş diyor nasıl yabarım bıl bılgıdsı olan varmı ya bana acıl yardım [​IMG] bunu nasıl halllede bılırım

2. [rüya]

[rüya] User

oradan kabartamazsınız forumda konusu var anlatımlı isterseniz bi inceleyin..

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Açıklamalar/Sözlük bölümünde " S.S.S. : Facebook Bağlantısını Koparma " isminde bir konu var. İncelemediysen bir göz atarsan iyi olur. Şayet inceleyip işlem yapıyorsan takıldığın noktada support'tan yardım almayı deneyebilirsin. Eğer değişmediyse sanırım support yardımcı olabiliyor.

4. Darkobit21

Darkobit21 User

abiler ablalar forumdan da baktım yabmaya caliştım ama şifre istiuyor şifresı ne acaba

5. [rüya]

[rüya] User

facenin şifresi yada bağlantı yaparken kullandığın şifredir..şuan face bağlantısındanmı giriyon yoksa darorbit comdanmı..faceden giriyosan diğer girişten dene..

6. Darkobit21

Darkobit21 User

şimdi darkorbıt com dan giriyorum f loginden face book olarak giriyorum

Son düzenlenen: 14 Aralık 2016
  7. Darkobit21

Darkobit21 User

arkadaşlar bana e posta yerınde bu link var

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2016
  8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Link kısmını kaldır istersen. :) Durumu anlaşılır bir şekilde oynadığın server ve hesabının ID'si ile birlikte support'a yazabilirsin. Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap gelir.

9. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle Mesajınız düzeltilmiştir. Link Vermeyiniz Link vermek kurallara aykırıdır.

Facebook Bağlantısını Koparma

Konusunu inceleyerek işlem yapabilirsiniz.

iyi forumlar.

10. Darkobit21

Darkobit21 User

evet ama hepsını yazdım support bana forumda yazılı olan facebook bağlantı kopartma linkı verdı

11. Darkobit21

Darkobit21 User

[​IMG] support bana gonderdıgı kopartma linkı gonderıyor kopartma linkı gordum yabıyorum ama resım dekı linkın şifresını istedım bana link verıyor

12. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Facebook üzerinden giriş yaparken yazdığınız şifreyi denemediyseniz onu deneyin. Olmadı mail'inizin şifresini deneyebilirsiniz. Hiç facebook bağlantısı yapmadığım için net bilmiyorum maalesef.

13. Darkobit21

Darkobit21 User

bu 2 aşamaliyı nasıl helledebılırım ben halledemıyorum kı

abi 2sını de yabtım olmadı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Aralık 2016
  14. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

E-posta adresi kısmına facebook hesabınızdaki mail adresini yazıp deneyin.

15. uzayl80

uzayl80 User

hacuu oyunu face book üzerinden oynuyorsan facebokun baglı oldugu mail adresine gir oyundanda sifre değiş adres değiş ne yapacaksan onu yap sonra facenin baglı oldugu mail adresine gir postanı kontrol et genelde spam olarak gözükür darkobitin mesajları spam kutusuna bak onay mesajı gelecek gerisini biliyon zaten anlatmama gerek yok

16. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Siz bu konuyu inceleyip daha sonra tekrar deneyiniz.

Support size şifre veremez kendi şifrenizi kendiniz girmelisiniz.

Olmaz ise tekrar supporta yazınız ,bağlantılarınızın kontrol edilmesini iptal edilmesini isteyiniz.

İyi forumlar.

17. 4646tek0

4646tek0 User

ilk resimde gördüğüm kadarıyla facebook üzerinden giriş yapılırken yazılan e posta adresi onaylanmamış bunun içinde hesap bilgileri değiştirilemiyor..yapılacak iş facebook bağlantısının oluşturulduğu e posta ve giriş şifresi girilerek e postanın onaylanması lazım..sonrasında facebook bağlantısını kopar aktif olacaktır..

18. uzayl80

uzayl80 User

bu adam hala cözemedümü bu işi acaba yandakcı olarak hesabı almış olmasun bu vatandaş valla bizlerde öle bi sorun olmadıda ondan şüpelenmeye başladum acukcasu

19. Darkobit21

Darkobit21 User

sevgılı kardesım istersen hesap ı sana vereyım kendın halledebılırsen sana vereyım evet hala halledemedım oyuzden supporttan bekliyorum hergun mail atıyorum support a

evet giris yabtıgım faceye baska hesaplar geliyor bigboint gırdıgımde baska hesap adı yazıyor oynadıgım oyunda suanda 16 lwl tartarusu var

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Aralık 2016
  20. noodlenox1

noodlenox1 User

Hesap paylaşımı ban sebebi,böyle bir şeyi burada söylemen bile seni sıkıntıya düşürecektir,hesap alım satım yapmayın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.