Facebook bağlantısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hαяяу____POTTΣЯ tarafından 16 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun aleyküm kolay gelsin Ben bu konuyu güvenlik açısından açtım acaba benim hesabımın herhangi bir FACEBOOK bağlantısı veya TWİTTER bağlantısı varsa rica etsem admin ler tarafından kaldırır mısınız ? Pek anlamıyorum o işlerden korkmaya başladım hesabım elimden gidicek diye.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Hαяяу____POTTΣЯ bunu beğendi.
  3. Çok teşekkür ederim :) KARANLIK admin başka bağlantıdan hesabımı ellerine geçirebilirlermi başkaları ?

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Siz bilmediğiniz hiç bir linke tıklamaz iseniz herhangi bir sorun yaşamazsınız eğer @mail adresi olarak gmail kullanmıyorsanız lütfen ona geçiniz hesap ayarlarından 2 adımlı kod sistemini ayarladığınızda vermiş olduğunuz telefon numarasına mesaj gelmeden gmaili kimse açamaz 5 yıldır kullanıyorum ve benim gemime birşey olmadıysa sizinkinede olmaz diye düşünüyorum ama bilmediğiniz linklere kim olursa olsun aldanıp girmeyin.

5. tamam çok teşekkür ederim :)

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Biz teşekkür ederiz kolay gelsin keyifli oyunlar dileriz.

Hαяяу____POTTΣЯ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.