facedeki video sorunu=darkorbit?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **hamsi_uzayda** tarafından 1 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam
    Bu oyunda darkorbit uyarı verip duruyordu. Sorun mu yaşıyorsun şu eklentisi //chorme... vs. oradan flash playeri kapat. Onu kapattığımdan beri facede ki videoları izlerken chormede sorun yaşıyorum? flashı kapattık diye mi ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Google Chromeye giriş yapın. Link kısmına ; chrome://plugins/ yazın ve Enterlayın.

Bu sayfada sağ tarafta +Ayrıntılar yazan kısım var oraya tıklayın.

Adobe Flash Player- Sürüm: 17.0.0.169 Şeklinde yazan kısımın ekran görüntüsünü buraya ekleyin.

Bakalım neyi kapatmışsınız , Neyi açmışsınız. Ayrıca Shockwave Player etkin durumunda mı ?

Resim eklerseniz , Yol gösterebilirim

Keyifli Forumlar

**hamsi_uzayda** bunu beğendi.
  3. evet oyüzden malesef :)

**hamsi_uzayda** bunu beğendi.
  4. bunlar açık
    yan tarafta çıktı kusura bakma mod :) bunu kapattım

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle ikinci resimdeki ; Adobe AAM Detect eklentisini çalıştırın. AAM Detect Adobenin eklenti tespit etme aracıdır. Bu eklenti Video Çalıştırdığınızda yada bir oyun açtığınızda Flash Playeri , Bir PDF Dosyası açtığınızda Adobe Reader ' ı çalıştıran bir tespit aracıdır. Açmaya çalıştığınız objeleri kontrol edip , İlgili eklentisini çalıştırır.

Onu devre dışı bırakmışsınız. Bu yüzden Adobe Eklentilerini çalıştıramıyor.

Pepper Flashı devre dışı bırakmak için ;

İlk resimdeki Adobe Flash Player kısmına bakın. Resiminizi alıp düzenleme yaptım.

Yukarıdaki kısımı devre dışı bırakın

Sonra kontrol edin bakalım , sorununuz düzeldi mi ?

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.