Öneri fair olay banlamaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ****YOLDAŞ****[CH€] tarafından 19 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Söylenenlere göre bir çok kişi banlanmış eğer gerçekse çok güzel.

Ama gerçekse bunun net birşeyi yok banlanan kişileri yayınlarsanız daha iyi olur.

Çünkü bu oyuncuların bana göre sizlere inancı yoktur.

Bknz Vergi yüzsüzleri gibi örnekler mevcuttur.

Şu kadar kişi banladık kim arkadaşım kim isim verin isim ki inanalım.

Ama tabi bu banlamalar gerçekse :rolleyes::rolleyes:

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Efendim merhabalar,

Tabi ki açıklamayacağız. Ancak anladığım kadarıyla bilmediğiniz bir şey de oyuncuların ID'si bizlere iletilmekte. Yani nickleri zaten elimizde yok. Ayrıca forumu - inanıyorum ki kullanımını birçok kişiden daha iyi biliyorsunuz - biraz araştırırsanız, yasaklanan kişilere çok rahatça ulaşabilirsiniz. Ayrıca sunucularında sıralamalarda baya öne geçen oyuncular da mevcut bu sayede.Onlara da sorabilirsiniz. Ben bile boş sunucuda 19 kişi öne geçmişim :) Ayrıca TR sunucuları dahil birçok sunucuda ilk 9daki kişilerden yasaklananlar da olduğu gerçek.Vesselam kanıt için yapmanız gereken tek şey oyunu oynamak.

İyi forumlar.

3. haklısınız modum bizim serverde ilk 9dan 8i kullanım dışı:D:D boş bir server olarak görsemde 60kişiyi geçtim sıralamada:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.