fair play

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by MESELE, Sep 24, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MESELE

MESELE User

sattiniz botlar iyi kazaniyorsunuz galiba yine haritalar doldu ne Kadar kalitesiz bir oyuna geldi oyun ya

kalite ne kalmamis yazik buraya para veren de akil yok bence kamu porgamlar yaratik kesdirme porgamlar

milet mail attiniz :DD fair Play diye :DD
    size cumle yakismiyor

dark vs bot
    yada dark vs lira

neor likes this.
  2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Evet fair play hareketi ile pek çok oyuncu ceza aldı malzemeleri silindi ,bence ağır bir uyarı cezası idi .Almanya bu konuda bizden çok daha iyi niyetli .İyi niyetin su istimal edilmesi oyuncular tarafından gerçekleşiyor.Ücretsiz oyun olmaz her oyunda elbet bir viplik farkı oluyor bu en basit oyunlarda bile karşımıza geliyor.Bu oyunun güzel tarafı dilerseniz daha çok vakit harcayıp kasılarak ,dilerseniz TL yatırıp uridium paket çekerek imkan tanınması .Botu destekleyen bir oyun olmaz bu genel kazancı etkiler .Tolerans tanınması ,caydırıcı cezalar ile bu yoldan vazgeçilmesi sağlanması yönünde iyi niyetli adımlar bunlar.Tabiki her iyi niyetinde bir sonu olduğunu düşünüyorum.

Keyifli forumlar.

HASAFET. likes this.
  3. modum bu dediğiniz eğer bot çıktıktan 1 ya da 2 yıl sonrası için olsaydı çok haklıydınız ama bot çıkalı nereden baksanız 9 yıl oldu ve hala mı caydırıcı hareket ediyorlar yemeyin bizi ya yemeyin :D darkorbit bottan çatır çatır para kazanıyor :D

4. hiç bir oyunda bu kadar bozulmadı admin bey. en basit oyunlarda bile vip var diyosunuz eyvallah haklısınız ama o basit oyunlar bile aşırı hızlı güncellenip sorun düzeltiliyo sağolsun bizim yöneticiler bizi çok afedersiniz iplemiyolar bile. yarım saatten fazladır yeniden bağlan hatası alıyorum. tr5te korsan haritası sıkıntılıyken sizden hesabımın bi hangarını korsan haritasına atmanızı rica ettim ama takan olmadı neymiş yapılamazmış ama bi oyuncu arkadasım admin tanıdıgı var diye hesabı korsana alındı ve görevlerini bitirdi. isim vermek istemiyorum ama bu şahsiyet üst rütbelerde biriydi tahminde zorlanmazsınız siz ve oyuncu arkadaşlar. neyse ya el mahkum . gardiyan devam ediyoruz oyuna

5. bigpointte umarim ileri ki süreçlerden botla daha iyi ilgilenecek ve kesin çözüm olarak bu hile illegal programları kapatacagına eminim.

6. Merhaba,

Böyle bir şeyin imkanı yoktur.
    Gemisi korsan haritasına atılan arkadaşınızın hesabının profil linkiyle birlikte supporta şikayetini yapınız incelenecektir.
    Eğer gerçekten bu durumdan şikayetçiyseniz izlemeniz gereken yol bellidir.

İyi forumlar.

7. örnek vermiyim de gemisi zamanında gizliye atılanları biliyorum hey yavrum hey sen imkanları bilmediğin için laf olsun torba dolsun muhabbetindesin

8. MESELE

MESELE User

yaptiniz fair Play de bannlama cok yerindeydi ve haksiz bannlama yapmadiniz buna eyw derim ama sonradan vay bu bot kulanmamis vay bu diye diye siralama gemileriniz hepsini acdiniz

bunun iki sebebi ola Bilir o gemileri uri cekiyordu
    yada darkobrit gelir aldigi bot dur
    suan acdiniz gemilerin yuzde 80 yine bota

tek sey yaziyorum hadi hangi baba yigit bann atacak o gemilere varmi oyle yurekli oyun yoneteticisi ben goremedim siz gordunuzmu
    sizin tek amaciniz kasaya giren para oyuncu ne yapiyorsa yapsin .DD

o yuzden darkobrit son gunlerini yasiyor isde bak Server birlestirdiniz oyunda yine kimse yok

fair Play demeyin ona
    darkobrit parali bot diyelim

Thread Status:
Not open for further replies.