Fake mail ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DaRRaB tarafından 21 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DaRRaB

DaRRaB User

Az önce bir mail geldi bana normalde darkorbitten gelen mail klasörum ayrıdır ve oyuna hemen hemen hergun girerim pc de hep açıktır arada turlarım gelen mail in bana uzun zamandır beni özlediğini söylüyor :) fake olduğunu düşünüyorum yanlışsa düzeltirseniz sevinirim..

gelen mail adreside : newsletter@news.darkorbit.com

2. vallahi bana da geliyor sanırım sistemce gönderiyorlar oynanmayan bir gemim var onun maile baktım bomboş :) oynananlara gelmiş demek ki :)

3. DaRRaB

DaRRaB User

Ben fake oldüunu düşünüyorum yinede öyle birşey gelirse doldurmayın bir tavsiye.
    :)

4. Merhaba ,

Zaten hesap bilgileri ( Nick , şifre v.b. ) istenmiyor. Anket dahilinde bazı sorulara cevap veriyorsunuz daha doğrusu işaretleme yapıyorsunuz.

Eğer aynı hesaba bağlı başka server'da hesap varsa oynamıyorsa ondan dolayı da gelebilir.

İyi forumlar.

5. Merhaba,

newsletter@news.bigpoint.com bigpointin orjinal haber bülteni adresidir farkederseniz tek farklılık darkorbit ile bıgpoint yazızı yani demek istediğim bu ad ile alındıysa hem bıgpoint hem de darkorbit için alınmıştır bu yüzden fake mail olduğunu zannetmiyorum.

Ayrıca bu mail bana çok eskilerde bir zamanda da gelmişti :) tıkladım sanırsam ve bir tür sorular çıkmıştı şu an soruları hatırlayamıyorum klasik türden neler yapılmalı nereyi beğenmediniz vb.. Gönlünüz rahat olsun yani :)

İyi Forumlar

6. DaRRaB

DaRRaB User

Yok ilginç olan uzun süredir oyuna girmediğimden bahsediyor ordan kuşkulandım halbuki hep açık oyun :)) zamanında böyle birşey başıma gelmişti çunku bir oyunda :)

7. Merhaba,

Evet bu mesaj bana da ve diğer bir çok üyeye de olduğu gibi oyunu tam anlamı ile oynar iken gönderildi.
    İlginçtir :)

Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

8. DaRRaB

DaRRaB User

Kitleyebilirsiniz.
    Tşk.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.