Falcon Bug Cezası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Y€RLİ__PLAKA*21* tarafından 15 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bakın ben arkadaşımla gırdıgımde falcona düz direk daldık etrafındakı vagrantlarda bıze saldırıyordu bug mug yok ama otomatık bakıyotum bana sıkmadı roket tek etti şimdi ben bile bile mi yapmış oldum suçum yok ama adminler bug yapanlara ceza verse otomatık istemeden bug yapanların hesabı haksız kapanacak ve hiçbir sistemle oyuncunun bile bile yapıp yapmadıgı belli olmaz ve haksızlık yaşanacak oyuna o kadar para çektık bide artık low değil palaya devam edecem yoksa haksız yere hesabım kapanacak bu nasıl bir iş bigpoint hasap banlayacagına bu falconu düzeltsinde o bug bile bile yapanlar yüzünden biz zarara girmeyelim eğer suçsuzda olsa bu falcon yüzünden bann yiyeceksek söyleyin bırakayım lowa bida girmiyeyım !!

2. Nefes

Nefes User

Y€RLİ__PLAKA*21* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.