Falcon Bug hakkında ki yaptırımlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ▬▬[__ΘΜΛЃ__]▬▬ tarafından 8 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın modlarım, öncelikle sizleri tebrik ederim. Ben uzun süredir darkorbit oynuyorum bu gece bir foruma bakayım neler oluyor neler dönüyor diye:) şunu gördüm her konuya ve yorum itinayla ve nezaket çerçecesinde cevabınızı veriyorusunuz. Çoğu konu okuduğumda hep falcon bug u hakkında konular açılmış öncelikle belirtmek istediğim mevzu var.

    Yapılacak olan yaptırım: Şimdi oyun içerisinde bu oyun programlanırken ve resetlenirken bir şekilde bir açık oldu bir kişi bunu keşfetti ve kulaktan kulağa yayıldı. Şimdi sizler oyunu oynarmsınız bilmem ama şunu belirteyim bütün tr serverlerinde bu falcon bugunu yapmayan çok az sayıda kullanıcı vardır. Oldu ki ilgili kurucular bunlara yaptırım olarak gemi banlaması veya herhangi bir ceza verdi. Şu bir gerçektir ki olacak senaryoda Darkorbit kendi sonunu getirmiş olacaktır. Sıralamada veya güçlü olan (süreli uridium çeken) oyuncular oyunu bırakacaktır ve bunun arkası elbet gelecektir.

    Konuyu fazla uzatmadan şöyle söyleyeyim banlama gibi birşeyin olması mantıksız geliyor. Sizlerin bu konu hakkında ki görüşlerinizi merak ediyorum ( Gerçekçi olmak artıyla :) )
     
  2. Merhaba ,

    Madem o kadar araştırmışsınızdır ve hemen hemen her mesajımıza ne tür bir yaptırım uygulanır bunu bilemeyiz diye yazdığımızı da okumuşsunuzdur. Bu sorun tamamen düzeltilip herşey normale geldiği zaman merkez'in alacağı kararlar doğrultusunda bir takım yaptırımlar büyük olasılıkla uygulanacaktır. Fakat ne tür yada ne gibi yaptırımlar olacak bunu bilemeyiz.

    Burada şu olur , bunu yaparlar yada süreli gemi kapatma olur gibi şeyleri tartışmanın bir anlamı yoktur.

    İyi forumlar.
     
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. Prophecy

    Prophecy User

    Her Türlü Oyun Hatasından yararlanmak yasaktır bu her oyunda da geçerlidir.Ve darkorbit doğru şeyi yapıyor o zaman botçuların da banını kaldırsınlar senin düşüncene göre haksız mıyım?
    Bence Darkorbit tamamen doğru olanı yapmıştır.
     
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. Bot kullanmakla bu olay farklıdır bence

    Şu bir gerçektir ki modum merkezin alacağı kararın kesinlikle iyi düşünülerek alması gerekecektir.
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Eylül 2014
  5. Prophecy

    Prophecy User

    Hayır ikisi de aynı Botlada haksız kazanç var falconda da
     
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. gis kuralları gayet açık bot ve illegal programlarda dahil olmak üzere herhangi bir oyun açığı oyuncu tarafından kasıtlı olarak lehte bir avantaj olarak kullanılıyorsa şirket süresiz banlamada dahil çeşitli cezalar uygulayabilir bunu tartışmak anlamsız bile
     
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. Merhaba ,

    Arkadaşlar daha önceki mesajımda belirttiğim gibi yaptırım olmasın , şu olsun yada olmasın demek bir işe yaramayacaktır. Merkez tarafından alınacak kararlara bağlı olarak belli olacaktır.

    Boş yere burada konuşmamızın bir anlamı yok maalesef.

    Kilitlenmesi uygundur.

    İyi forumlar.
     
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.