FALCON BUG

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ρøωεR●●øŦ●●†uRκι$h, Sep 21, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. selam bu falconu uyutuyolar falan bann sebebimi? ben 2-3 kere deneme amaclı yaptım bann alırmıyım?
    yada bann vermiyosa buna devam etmeyi düşünüyorum

2. StorMHawsK

StorMHawsK User

Bence; Oyun açıkları tamamen kendi problemleridir oyunların. (Bu konuda açıklık olsun.)
    Ama, bu çıkarları çok aşırı derecede yaparsanız ban alma ihtimaliniz var. Günde 500.bin uri gibi (Her yerde de bahsetmeyin.)
    -Çoğu kişi değil oyundaki herkes kullandığı çok aşikar.

3. Oyun açıklarından yararlanmak ban sebebidir ki siz bunu resmen bilerek yaptığınızı bildiriyorsunuz

Şu yorumunuzu , Ekran görüntüsü alıp , Support ' a gönderebilirim.

Oyundan ban yemeyecek olsanız bile , Bu yorumunuz dan ötürü kendi kendinizi ifşa ettiğiniz için ban alabilirsiniz

Last edited: Sep 21, 2014
  4. StorMHawsK

StorMHawsK User

Ben size kesinlikle katılmıyorum Çünkü; oyun açığını geçen yıllardan beri dile getiriliyor ama, düzeltme yok.
    Evet ban sebebi derseniz önce 4-2 4-3 4-1'de tıklama programları yakalanmasını öneririm pvp haritaları pet'ten geçilmiyor.

uqur likes this.
  5. devam.oyun açığı yapmayın diyorlar.ama açık falanda değil galiba.şahsen ben yapmıyorum ama yapanlar yapıyor.kimsenin ne ceza alacağı var nede bu açığın kapanacağı var.yapanın yanına kar kalacak gibi.

6. StorMHawsK

StorMHawsK User

Tamam o zaman sistem olarak herkesin ceza almasını %100.
    Çünkü geçen yanımdan uberkristalon geçerken 1 kere roket attığım için canavar sıkmadı ben kendim mi yaptım hayır ve ben kesinlikle tek bir uberkrıstalon kesemem bunada ceza gerekli.

7. 2. Bug kullanımı, program hataları, sömürüler

Bug'ları veya programlama hatalarını istismar etmek yasaktır. İstismar edenlerin haksız yere elde ettikleri bu avantajlar/malzemeler hesaplarından silinir. Hatta bazı durumlarda oyun hesapları bloke edilebilir.

Oyunda keşfedilen hataların hemen oyun yöneticilerine (Support ekibi) bildirilmesi gerekir. En uygunu iletişim formunu kullanarak Support ekibiyle e-posta yoluyla irtibata geçmektir. Avantajlar sağlayabilecek bug, hata ve güvenlik boşluklarının sadece iletişim formu yoluyla Support'a iletilmesi gerekir.

Kurallarda açıkça yazar , Siz farkında olmadan yaptı iseniz yapacak bir şey yok , Ben misal bu bug ' u farkında olmadan yapmamak için sürekli hareket halinde NPC Kesiyorum

Öyle ki bu arkadaş bilerek yaptığını , resmen dile getiriyor.

Oyun açığını bilerek kullanmak yasaktır.

Ben bunu izah ediyorum

8. StorMHawsK

StorMHawsK User

Her şey çok açıklayıcı olmuştur bence konu kilitlenmesi gerekir.

9. Aslında o kadar konu açılacağı yerde 1 kişi support yazsın gelecek cevabı bir yere yapışkan konu olarak eklenirse hem sizler için hemde sonraki konu açacakların önüne geçmiş olursunuz.

10. ben bitek izah etmiyorum tüm svlere falcon bug yaasakmı diye sorsanız en az 10 kişi ben yapıyorum der zaten

11. Daha öncede ben böyle bir konuyu dile getirdim. Bence kimse bundan dolayı ne ban nede ceza alır çünkü bu açığı her server da yapmayan oyuncu yoktur. Eğer ban olursa darkorbit kendi kalemini kırmış olacaktır..

YAVUZSULTANSELİM.HAN likes this.
  12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşlar bu sorun biliniyor ve bizler her seferinde bunu size dile getiriyoruz kimin ceza alıp almayacağını bizler bilmiyoruz ceza konusunda kim ne alır nasıl bir çözüm getirilir bilmiyoruz ama sizler her seferinde bilerek isteyerek bunu dile getiriyor ve yapıyorsanız ceza almanız an meslesidir normal şekilde kapıya girip grupça yapıyor ve sona geldiğinizde falcon donuyorsa yapabilecek bir şey yoktur

Konu uzun zamandır biliniyor merak etmeyin gereken işlemler sorun çözüldüğünde yapılacaktır ve bizlerde sizler gibi göreceğiz.

Thread Status:
Not open for further replies.