Falcon Bug

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by metrixneO, Sep 27, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. metrixneO

metrixneO User

Öncelikle Merhaba

Merhaba Uzay Pilotları!

Sizden gelen istekler ve oyun kurucularımızın raporları doğrultusunda oyun içinde türlü değişikliklere gidiyoruz. Bu değişiklik sırasında oyunda bazı hatalar meydana gelmekte bu hataları sizin raporlarınız sayesinde kısa zamanda düzeltmekteyiz. Bugün burada iki konuya değineceğim. Birincisi sizden gelen istekler doğrultusunda cephane deposunun kaldırılmasına yönelik çalışma başlattığımız tüm uzay pilotlarımıza duyururuz. İkincisi ise tahmin ettiğiniz üzere grup haritasında oluşan bug ile ilgili. Bizler her defasında oyun hatalarını kendi çıkarları için kullanan oyuncuların ceza alacağını söylediğimiz halde yine bazı pilotların bu bugdan yararlandığını görmekteyiz. Özellikle Türkiye 1, Rusya 3, Macar sunucusu, İtalya 1, Global Amerika 3-4, Globa Avrupa 1-6 sunucularında bu durumun fazlasıyla suistismal edildiğini görmekteyiz. Bu durum bizi üzmekte ancak diğer oyuncuların haklarını korumak için birtakım yaptırımlara gitmemiz gerekiyor. Yukarıda belirtilen sunucularda 6322 hesabın bug kullanıldığı tespit edilmiştir. Bu hesaplar 25 Eylül - 29 Eylül tarihleri arasında %50 tp ve %50 şeref puanı cezalandırması alıp akabinde bu ay içerisinde LoW haritası içinde kazandıkları uridiumlar ve diğer oyun unsurları geri çekilecektir. Bug kullanılmaya devam edilirse hesap kapatma cezası uygulanacaktır. Sizlerden daha anlayışlı ve adil olmanızı bekliyor hepinizden oluşan sorun için özür diliyor ve iyi oyunlar diliyoruz.

Şimdi burada anlatılan facede bir sayfada gördüğüm ve başlık olarak ingiliz forumundan alınıp çevrilen bir yazı olduğudur. bu yazı gerçekmidir gerçekse her serverdemi böyle bir banlama veya caydırma cezası verilecektir. öğrenmek istiyorumda :)

●√↔F♥Я↔VΞNĐΞTTΛ●тüяк

tarafından paylaşılmıştır ve bu konuya moderator tarafından verilen cevap ;

Merhaba ;

Resmi Facebook sayfasında böyle bir açıklama bulunmamaktadır.

Ayrıca böyle bir çalışma yürütüldüğü takdirde , Adminlerimiz tarafından teknik duyurular kısmında bir bildiri konusu açılır.

Kilitlenmesi Uygundur

Keyifli forumlar

bu cevaba göre benim low kapısına girmemde bir sıkıntı yok demek istediğim low a atladıktan sonra yaratığın kendi kendine uyuması 10 kere giriyorsak 4-5 kere uyuyodur ben yaratığı kesiyorum isteyerek olan bişi değil bu ama ban sebebi deniyor isteyerek yapmadığım bir şeyden ban almak istemiyorum sonuçta bu oyuna emek harcıyoruz zaman tüketiyoruz. Falcon yaratığının bug hakkında tam ve detaylı bir bilgi verilmesini istiyorum yada bir moderator tarafından ban sebebi olup olmadığını bilmek istiyorum cm lerin bu konu hakkında bir bilgileri yok şuan doğru cevabı alacağımız tek yer burası

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oyun açıklarından yararlanmak kurallarda belirtildiği üzere yasaktır ve ban sebebidir.

Low , Kapısında Falcon uyutulması geçtiğimiz 3 - 4 aydır var olan bir sorun ve Teknik ekibin bilgisi dahilindedir.

Bilerek yada Bilmeyerek sonuçta ortada oyun açığından yararlanma durumu vardır.

Low kapısında ki bu sorun ile ilgili bir çalışma yapıldığı yada uygulanacağına dair bir bilgi bize gelmedi

Adminlerimizden henüz bir dönüş alamadık , Şuan aktif değiller.

Bilgi aldığımızda bizde bu bilgileri paylaşacağız , Öyle ki böyle bir durumun var olması ve kesinleşmesi durumunda dediğim gibi Adminlerimiz Teknik Duyurular kısmında bu çalışmayı duyurur.

Bunların dışında , Ben LOW Kapısında girilmesinde bir sakınca yoktur gibisinden bir yorumda bulunmadım ; Yukarı da da belirtiğim gibi kurallarda oyun açıklarından yararlanmak yasaktır denilmiştir.

Güncelleme yapılması durumunda , LOW Kapısında bu açıktan yararlan kişilerin hesapları üzerinde bir işlem yapılıp , yapılmayacağı bilgimiz dahilinde değildir.

Biz sadece Kurallarda yazanlar gereği olarak , size ban yeme riskinizin bulunduğunu dile getiririz.

Sizin burada yapmanız gereken şey ( içinizin rahat olması açısından ) bir güncelleme gelene kadar LOW Kapısına girmemek olur.

İyi forumlar

Last edited: Sep 27, 2014
  3. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

bakınız bu konuda ekip olarak şuna açıklık getirmek istiyoruz

Oyundaki herhangi bir hata sonucu yaratık kesmek ceza sebebi değildir bakın hata diyorum anlık hataları kastediyorum ama iş açıklardan faydalanmaya gelince cezası sınırsız hesap kapatmasına kadar gidebiliyor. Oyundaki anlık hata (mesela bir aralar vardı tallonlar sıkmıyordu uyuyordu) buna denk gelirseni ve onu keserseniz ban almazsınız ama giderde bir açık bulunmuş olur o açıktan faydalanırsınız hesabınızdan olursunuz :)

iyi forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.