Falcon bugu hakkında açıklama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●√↔F♥Я↔VΞNĐΞTTΛ●тüяк tarafından 27 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

1. Şimdi burada anlatılan facede bir sayfada gördüğüm ve başlık olarak ingiliz forumundan alınıp çevrilen bir yazı olduğudur. bu yazı gerçekmidir gerçekse her serverdemi böyle bir banlama veya caydırma cezası verilecektir. öğrenmek istiyorumda :)

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

bize bu konu hakkında herhangi bir duyuru gelmedi bilgi alıp size dönüş yapacağım

iyi forumlar

3. efendim bende bunu bir yerde gördüm doğrumu

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Darkorbitin Resmi sayfasından veya Resmi forumlarından yayınlanmayan bir içeriğe inanmamanızı öneririm ben bilgi almak için adminler ile iletişime geçtim çünkü bize bu şekilde bir bildiri gelmedi eğer doğru veya yanlış ise size bu konudan yazacağım

iyi forumlar

5. o link sahte inanmayın bunlara

6. Ya zaten ne zaman oyunda açık bulunsa millet görmemiş gibi saldırıyor.

Zamanında kod açıklarından faydalanan botlar vardı şimdide bunlar... Bu oyunun "reloaded" yani yeniden ifadesini hak etmesi için daha çok yol kat etmesi gerek.

Oyun hak yedirmemeli ayrıca oyun yeni başlayanlar için çok acımasız uri almak için zorlayan şartlar var sağlam bir destekçin olmalı.

İlk oyuna yeni başlayacaklar için oyun anlaşılır ve kolay hale getirilmeli ama buda eski oyuncuların emeklerine zarar verilmeden yapılmalı aksi takdirde bu oyun o ifadeyi hak etmez.

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Resmi Facebook sayfasında böyle bir açıklama bulunmamaktadır.

Ayrıca böyle bir çalışma yürütüldüğü takdirde , Adminlerimiz tarafından teknik duyurular kısmında bir bildiri konusu açılır.

Kilitlenmesi Uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.