falcon suçlusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DELİTAY_441 tarafından 1 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyun açığını kullanarak falkon kesmek yasak diyorsunuz ama hala low kapısını kaldırmıyorsunuz.oyuncularını buna teşvik ediyorsunuz sonrada ceza alırsanız karışmayız diyorsunuz.kişi açık yapmak için hile yapmıyor oyunun kendisi bunu yapıyor, o zaman oyunun kendisi suçlu olması gerekir

ayrıca falkon kendi kendine uyuyor biz istesek de istemesek de bu oluyor.o zaman suçluyu neye göre belirleyeceksiniz falkondan uzaklaşsak can basıyor kendisine kesemiyoruz. suçlu oyuncu değil buna teşvik eden darkobit ekibidir.

ayrıca kişi hile kullanmıyor oyunda olan açığı kullanıyor suçlu bu açığı kapatmayan darkobit ekibi olmuyor, oyuncu oluyor bu nasıl adalet. eğer darkobit ekibi önlemini alsa bu sıkıntı zaten olmayacak ama suçlamak daha kolay olduğu için bu yöntemi tercih ediyor.

modum cevap vermeyecek misiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ocak 2015
    skayra1 bunu beğendi.
  2. İyi güzel yazmışsında kardeşim adam girip günde 60-70 low yapıyorsada bu işte bir iş var demektir. Tutup ayda yılda bir low yapan adamın cezalandırılacagını sanmıyorum ama bunu kasti hale getirim oyunun açıgından yararlananların ceza yiyecegini en içten duygularla istiyorum. Bi insanın günde maxiimum yapacagı low sayısı taş patlasa hadi 5 de adamlar 60-70 tane yapıyor. Ceza alırlarsada kusura bakmasınlar.

3. Merhaba ;

Acaba en alt rütbeliyiz diye mi bize söylüyorsunuz? Milyon defa bizim yapabileceğimiz bir şey yok desekte neden foruma konu açma gereği duyuyorsunuz? Aynı üslupla gidin Almanya'ya bunu yazın bakalım, yazabiliyorsanız tabi.

Kilitlenmesi uygundur.

©Λ§U§ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.