falcon

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ♠ßARßAROS♠[Яд¶], Jul 30, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. merhaba sayın yöneticilerim çok eskilerden beri bu grup kapısında kasılırdım ve rahatça keserdim fakat son yaratık yani falcon u artık kesemiyorum menzili çok yuksek ben vuramadan o vuruyor ve 22 ile 30 k arası oncede boyle vuruyordu bana ama fakat menzil bu kadar yuksek degıldı konuyla ılgılı yardım ve taleplerinizi bekliyorum veya teknik sorun olabilir diye düşünüyorum iyi forumlar.

2. Merhaba ;

Çok eskilerden bahsediyorsunuz. Grup kapısı ile ilgili bir çok değişiklik yapıldı, ve bu değişikliklerden birisi de bu olmalı. Herhangi bir hatanın söz konusu olacağını sanmıyorum.

İyi bayramlar.

3. hata var çünkü değişiklik yapılabilir ama yaratık bana vurup ben vuramayınca nasıl kesicem ve çok güçlü değilimki onunla kapışayım menzili abartılmış .

4. Tek başınıza zaten kesemezsiniz, adı üstünde grup kapısı. Kaç kişi kesebiliyorsanız o kadar kişi girip keseceksiniz.

İyi bayramlar.

5. önceden tek kesiyordum ama menzil dısında vurarak kesiyordum.

6. Demek ki sizin yaptığınız dönemlerde hata varmış ve bu hata düzeltilmiş, yapılabilecek bir şey yok.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi bayramlar.

Thread Status:
Not open for further replies.