falzadan lazer ve kalkanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ACIKAPTAN tarafından 1 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ACIKAPTAN

ACIKAPTAN User

yaklaşık 20 den fazla LF3 ve B02 var bende. hep yeşil ganimetten falan birikti fazladan. droidlerde ve pette falan doldurmama rağmen bunlar fazladan. bu fazlalıkları kullanmanın değerlendirmenin bir yolu yokmU? acaba varda benmi bilmiyorum diye biraz kıllandım sormak istedim. bişeye dönüştürebiliyormuyuz kullanabiliyormuyuz bir şekilde?

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Normalde bir şeye dönüşmüyor.Ancak şöyle düşünebiliriz: Diyelim ki asıl geminiz tartarus.Ama klan savaşında veya herhangi bir sebepten ötürü, citadel kullanmak istediniz.Önceden citadel i bu LF-3 ve BO-2 lerle dolduruyorsunuz ve konfi dizmek zorunda kalmadan citadel iniz hazır.Gibi.

Ama varsa daha yaratıcı fikri olanlar, buyursun bakalım görelim biz de öğrenelim :)

İyi forumlar.

3. ACIKAPTAN

ACIKAPTAN User

BU DEDİĞİNİZİ BİLİYORUMDA BİŞEYE DÖNÜŞÜYORMU DİYE BİLMEK İSTEDim. keşke dönüşse yarar olurdu neyse teşekkürler :)

4. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Mesajınızı tamamı büyük harflerle yazmayınız lütfen.

Şimdilik bir şeye dönüşmüyor, ileride ne olur bilemiyoruz :)

Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. ACIKAPTAN

ACIKAPTAN User

bi sorum daha varda. Arge ile birlikte gelen efektlerin linkini verebilirmisiniz. kalkan dalgası gibi.

6. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Konuya buradan ulaşabilirsiniz ancak şu an görüntüleri konuda mevcut değil maalesef.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.