Fantom droit koleksiyonu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAK1453 tarafından 15 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MAK1453

MAK1453 User

yeni gelen görsel kırmızı,turuncu,yeşil fantom droit koleksiyonları adlı tasarımları havoc ve herkülllerin yerine mi kullanıyoruz yoksa beraber kullanabiliyor muyuz ?

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Aynı Kategoride olan diroit tasarımını aynı anda kullanamıyorsun.

Ama bir görsel bir de bonus etkisi veren tasarımları aynı anda kullanabiliyorsun.

Havoc , Herkül Aynı anda kullanılmaz.

Ayrıca konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

iyi forumlar.

Son düzenlenen: 15 Şubat 2016
  3. MAK1453

MAK1453 User

zaten ben size bilmediğimden kullanıp kullanamayacağımı soruyorum siz laf ebeliği yaparcasına cevap veriyorsunuz. ne alaka şimdi tasarımın ismini verdiğim kullanabiliyor muyum kullanamıyor muyum arkadaş

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Ben sizin bilip bilmediğinizi bilmem ama yapılan iyliğede böyle teşekkür edildiğine yeni şahit oldum.

Konuda anlamadığınız farklı bişey varsa yardımcı olayım yoksa konuyu kilitleyeyim.

iyi forumlar.

5. MAK1453

MAK1453 User

açık net konuşmuyorsunuz. sizin yüzünüzden millet alıp pişman oluyor açık konuşun yormayın milleti. ben bilmiyorum diyorum siz hala teşekküründesiniz. sizedroitin ismini veriyorum kullanıp kullanamayacağmı soruyorum halen siz aynı kategori deyse vs.. zaten size söylediğim droit tasarımının hangi kategoride olduğunu bilmiyorum !

6. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Burda

iyi forumlar.

7. MAK1453

MAK1453 User

kilitlenebilir.

8. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

iyi forumlar.