Farklı 2 Soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ancasin tarafından 2 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ancasin

Ancasin User

1. Promerium satış fiyatının 500.000 şeref puanında 1.000 C'de sabit kaldığını okumuştum. Benim şeref puanım 500.000'i geçti ama 1.100 C'ye satabiliyorum şuan. Hata mı var yoksa bilmediğim bir etkinlik mi var? :)

2. Petime 5 tane radar protokolü 3 aldım, bi tane de önceden otomatik toplayıcı 2 almıştım hala dizimin dibinden ayrılmıyor :D İlk hedefim otomatik toplayıcı 3 almak. Radar protokolü 3'den en az kaç tane olması lazım bütün haritayı dolaşması için?

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba

Şirketiniz etkinlik kazanmış olabilir.Yada sattığınız ambarda karlı satış olabilir.

Net bir rakam yok ancak ne kadar çok protokol varsa o kadar uzağa gider.

Keyifli forumlar

3. Ancasin

Ancasin User

Etkinlikte EIC öndeydi ondan o zaman, tamam.

Pet'de 15. seviyede 12 protokol slotu var. Bütün haritayı dolaştırıp toplatanlarda o zaman 12 tane vardır diyebilir miyiz?

4. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Aynen büyük ihtimal öyledir sonuçta ne kadar fazla protokol o kadar uzağa gider

5. Ancasin

Ancasin User

Tamam. İlginize teşekkürler, konu kilitlenebilir.

6. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Kilitlenmesi uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.