Farklı avantajlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Nemesis___ tarafından 27 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nemesis___

Nemesis___ User

bi arkadaşımın çarında 12 liraya 30k uri avantajı vardı bende ona bakıp 50 tl kontör attım bi geldim 5 tlye vip üyelik avantajı var benim hesapta sonra yine onun hesabına girdik hala 12 tlye 30k uri avantajı vardı neden farklı avantajlar var ?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Her hesap birbirinden farklıdır sizde olan paket indirimi onda olmayabilir sizler paketi kullandıkça ekranınıza zamanla başka indirim paketleri gelebilmektedir yani arkadaşınızda ki paket indirimi sizde farklı olabilir bu bir hata değildir.

3. O sizi alıma teşvik etmek amaçlıdır. ;) Örneğin bana ilkin 35k uri teklifi geldi , aldım, ardından 75k. uri teklifi geldi, aldım. En son ise 330k uri teklifi geldi ( 117 tl'ye) onu da aldım. (ki şu anki teklif 177k olarak duruyor) Ondan sonra bir daha da teklif gelmedi. Ha bunun üzerine de hiç çekmedim uri. Büyük ihtimalle yakında bir teklif gelir bana gibi.
    Başka bir örnek vereyim, bana viplik 10,5 TL, arkadaş VIPliği bitince hemen almadı, 1 hafta sonra 5 TL'lik VIPlik teklifi geldi :)

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gerkli bilgi verilmiş kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.