FArkLı ULuslarda aynı KLan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AVATAR41 tarafından 14 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

AYNI ULUS FARKLI ULUS HARİTALARINDA AYNI ULUSA SIKMASI ENGELLENSİN

1. ENGELLENSİN

oy sayısı 1
    25,0%
  2. ENGELLENMESİN

oy sayısı 3
    75,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AVATAR41

öncelikle herkeze merhaba bu konuyu acmak için çok düşündüm sıkıntı şu bir sahsın goliath veya farklı bir gorevi oldugunda farklı ulustaki klan üyesini kesip bu sekilde görevini tamamlıyor (haksız Kazanç) diger bir sıkıntı haritalarda bir gemi kesmeye çalışırken bnmle aynı şirkette olan ancak rakip ulusla aynı klanda olan x sahıs bana sıkıyor yani burada ulusun hiç bir önemi kalmıyor direk klan savaşlarına dönüyor olay.

sanırım çook uzatmadan bir tavsiyede bulunsam nekadar etkili olur bilmiyorum ama yinede bir tavsiye aynı ulus farklı ulus ta iken aynı ulusa sıkmaması gibi bir öneri veya ulus MMo VRu EiC olayının kaldırılması sadece klan savaşlarına donmesi 2 dedigim mantıklı olmasada sadece öneri
    şimdi yorumlarınızı bekliyorum.

HAKSIZ KAZANÇMI YOKSA EMEK HARCAMAKMI

2. Bu oyun grup ca oynana bilen bir oyun tabikide klanlar olacak ve kendı arkadaslarına yardım edecekler. Kendi açından bi düşün bakalım senın arkadasın farklı bir şirkette ve senin şirketinle savasıyor aynı TS de konuşuyorsunuz senden yardım istedi sen sıkmayacak mısın kendi şirketine ? Bana yapılsa arkadasşım sıkmasa kendı şirketi oldugu için konusmam adamla . Kusura bakma dostum yorumum olumsuz

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Konunuzu güncelleme ve fikir havuzuna taşıdım.

Ayrıca bazı oyuncularımız ulus kelimesini anlamayabilirler.

İsterseniz konunuzu düzenleyip ulus kelimesi yerine şirket yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. O zaman sen de o şirkete geçeceksin veya o senin olduğun şirkete geçecek. oyunun amacı belli farklı 3 şirket var kendi arsında savaşır. sen gelip düşman şirket oyuncusuyla kendi şirketindeki oyuncuya ateş etmen doğru değildir.

5. pwp oyunu dostum bende yaşıyorum yapcak bişi yok

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.