Öneri Farm Konusunda yardım lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___Prof_Nash tarafından 6 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar solacem var ful modüllü ama kafam nimesise takıldı bu gemiyi kullanmalımıyım %12 hasar % 5 kacınma %eksi 5 li kalkan modülü var nimesisinde.ama yetenekleri çok iyi gibi duruyor şifreleme özellıği kalkan çekerek sürekli yeniliyebiliyormuyuz mesala merak ediyorum.ona göre mimesisi üretip kullanıcam lütfen yardım.Genelde farm yapıyorum farm konusunda solace diyorlar ama nimesisde bi farm olarak kullanılabilirmi şu yeteneği sayesinde daha iyi olur gibime geliyor bir yardım edin.

2. Aliens

Aliens User

Mimesis artık bitti. O gemi oyunun hiçbir alanında kullanıma uygun bir gemi değil ne yazık ki. Solace gemisinde devam edin.

3. O yetenek aksine pvp de çok iş görüyordu , yediği nerften sonra orada da pek iş görememeye başladı , solace ile çok daha hızlı ve rahat kasılacaksındır

4. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

mimesis 450 oil verilecek bir gemi değil,kapı yaparken düşerse arada farklılık olsun diye kullanılabilir öyle

5. Eskiden hem farmda hem pvpde iyiydi. Şimdi ise çok işe yaramıyor.

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Solace gemisi ile devam etmenizi öneririm. Bence Mimesis gemisinin şuan için Solace gemisinin yerini tutamayacağını söyleyebilirim.
    NPC hasar modülü ile Solace oldukça öne çıkmaktadır.

İyi Forumlar.

7. Teşekkür ederim cevaplar için.

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevaplar verildiğini düşünüyorsanız konunuzun kilitlenmesini talep edebilrisiniz.

İyi Forumlar.