Fazla Apis Zeus Parçalarının Değerlendirilmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 20 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu

1. Evet

75,0%
  2. Hayır

25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere apis zeusu tamamladığımız halde bize bazen kutudan parça çıkmaya devam ediyor. diyorum ki bu fazla olan parçalar şirketimize belli bir uridium değerinde satılmalı.

Veya istenirse galaxy gates enerjisine Takas edilmeli

Apis Parçası Satış Fiyatları Ve Takas Değerleri

10 parça = 20.000 uridium veya 200 gg enerjisi takas edilecek
    20 parça = 40.000 uridium veya 400 gg enerjisi takas edilecek
    30 parça = 60.000 uridium veya 600 gg enerjisi takas edilecek
    Tamamlanmış apis = 85.000 uridium değerine satılacak. veya 850 gg enerjisi takas edilecek

Zeus Parçası Satış Fiyatları ve Takas Değeri

10 parça = 40.000 uridium veya 400 gg enerjisi takas edilecek
    20 parça = 80.000 uridium veya 800 gg enerjisi takas edilecek
    30 parça = 100.000 uridium veya 1000 gg enerjisi takas edilecek

Tamamlanmış zeus = 225.000 uridium a satılacak veya 2250 gg enerjisi takas edilecek.

Dipnot: İstersek satacağız İstersekde tutabileceğiz stoğumuzda droitlerimiz duracak. Satmak veya takas etmek zorunda değiliz. isterseniz satın isterseniz takas edin isterseniz depoda bekletin bu sizin seçiminiz...

bu sayede elimizde ki parçaları değerlendirebileceğiz.

zeusun biraz daha fazla olmasının nedeni çok nadir bulunmasıdır.

Son düzenlenen: 23 Ocak 2015
  2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Fikir güzel evet oyu verdim ama 20 k uridium veya 75 gg enerjisi demişsin zaten 20.000 uridiuma 200 gg alınır biraz mantıksız olmuş.

3. Arkadaşlar konuya oy verin lütfen yorum da yaparsanız sevinirim :)

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Elinizde APİS var ise , Başka bir Apis için gereken 45 parçanın toplanması durumunda , kutulardan daha fazla Apis parçası çıkmıyor

Aynı durum Zeus ' da da geçerli ( Sadece Zeus Günlerinde , Kutulardan Zeus Parçası çıkmaktadır.)

Apis parça yüzdesinin çıkma olasılığı sistem tarafından , diğer ekipmanlar üzerinde dağıtılıyor.

Buda LF4 Bulma şansını az da olsa arttırıyor.

Öyle ki Apis ' iniz patlasa bile elinizde yedek bir Apisiniz oluyor.

Açıkçası ben karşıyım

Keyifli Forumlar

5. Modum düzenli tamir yapanlarda patlama olmuyor :D (Oto tamir cpusu da var)

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Modumuza katılmıyorum ben bu oyunu 4-5 yıldır oynuyorum ve hiç bir zaman oto tamir CPU su da kullanmadım ama bugüne kadar hiç droitim patlamadı. Droit patlayınca insan nasıl hissediyor diye merak edip droitimi patlatmayı düşündüğüm bile olmuştur. :D

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Droitleri patlıyan bir çok arkadaş oluyor.İstiklal modumuza katılıyorum.kutulardan çıkan ekipmanların yüzdesi artıyor.

Keyifli forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ocak 2015
  8. İyide modum isterse yedekler isterse satar bu oyuncunun bileceği iş.

Droitlerini sürekli kontrol eden bir kişi için bu sorun olmaz ayrıca droit tamir cpu denen bir şey var modum :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.