Fazla DP Artışı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LegendArrow99 tarafından 19 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim Gemide 5 K DP tamir ediliyor DP ROBOTU 4 ile fakat adam Aynı robotla 25 K [PET te Kullanmıyor,direk gemisiyle]tamir ediyor nasıl oluyor bu iş yardım edin yaw :(

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Darbe puanı ne kadar fazla ise o kadar çok tamir eder. Ayrıca eğer desteklerden Tamir güçlendiricisi 1-2 varsa bir de Pilot Profili kısmından Mühendis yeteneğine arge vermiş ise tamir oranı yükselir.
    ---------------------------------------------
    REP-B01 Tamirat güçlendiricisi
    Tamir güçlendiricisi, geminin tamir olma hızını % 10 artırır. Güçlendirici, satın alımdan sonra 10 saat süre ile aktif olur.
    REP-B02 Dağıtılmış Tamirat güçlendiricisi
    Bu tamirat güçlendiricisi, geminin tamirat hızının % 10 azalmasını sağlar ve etrafında bulunan dost gemilere bu avantajdan % 5 verir. Bu güçlendiriciye sahip şirket arkadaşlarınızdan faydalanarak ulaşabileceğiniz azami rakam %50' dir.
    Mühendis

• Mühendis sayesinde tamir robotun saniyede daha fazla darbe puanı tamir etmektedir.
    • Mühendisi 0/5 den 1/5 e getirebilmek için Mayıncı I, Gazi ve Gemi Gövdesi I yeteneklerinden herhangi birine 1 ARGE atanmış olmalı.
    • İstenen 3 fonksyondan 1 tanesi 1 ARGE geliştirilmiş olursa Mühendis fonksyonunu aktif etmek için yeterlidir. Diğer 2 yeteneği Mühendis için geliştirmeniz gerekmez.
    Mühendis yeteneğine 1/5 Arge Puanı verdiğinizde tamir robotun saniyede %5 daha fazla darbe puanı tamir etmektedir 1.ARGE veriken 10.000 credits harcanır.

Mühendis yeteneğine 2/5 Arge Puanı verdiğinizde tamir robotun saniyede %10 daha fazla darbe puanı tamir etmektedir 2.ARGE veriken 20.000 credits harcanır.

Mühendis yeteneğine 3/5 Arge Puanı verdiğinizde
    tamir robotun saniyede %15 daha fazla darbe puanı tamir etmektedir 3.ARGE verirken 30.000 credits harcanır.

Mühendis yeteneğine 4/5 Arge Puanı verdiğinizde
    tamir robotun saniyede %20 daha fazla darbe puanı tamir etmektedir 4.ARGE verirken 40.000 credits harcanır.

Mühendis yeteneğine 5/5 Arge Puanı verdiğinizde
    tamir robotun saniyede %30 daha fazla darbe puanı tamir etmektedir 5.ARGE verirken 50.000 credits harcanır.

Mühendis yeteneğinizi 5/5 Arge Puanı verdiğinizde oluşacak tamir robotu efekti

3. Çok Teşekkür Ederim efendim de O REP-B02 O Tamirat Hızını %10 Azaltır Demiş o yanlış mı doğru mu _

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Anlatılmak istenen tamir süresi (tamir olma süresi ) %10 kısalıyor.Yani bu olumlu bişeydir.

İyi forumlar

5. Anladım,fakat üstündede REP-B01 De de %10 Artış demiş süre mi artıyor yoksa fazla dp mi veriyor ?

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

saniyede daha fazla darbe puanı tamir etmektedir.diyor.ama bence bunu 5/5 yapmak pek gerekli degil.1 verseniz yeterli.digerlerinin acilmasi icin.tamir guclendiricisi tamir yenileme guclendiricisi de is goruyor.

7. Bunları yapınca 25 K mı oluyor ? DP 300 K ya yakın.

8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Darbe puanının % bilmem kaçını saniyede tamir ediyor diye hatırlıyorum fakat % olarak oranı hatırlamıyorum. :)

9. -Star-

-Star- User

Gemideki darbe puanıda etkili oluyor saniyede tamir edilen darbe puanına, ne kadar çok darbe puanı o kadar çok saniyede tamir olan darbe puanı

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sizin dp ye gore muhendis 2 argeli olsa assagi yukari 25 k tamir eder gibi.

11. coder545

coder545 User

adam citadel mi , hesabima gore 25k basmasi icin 692k cani olmasi lazim yada petle basti goremedin

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

duzeltme yapalim ,tamir guclendiricisi yok,2 arge muhendis 528 dp goli, dusurup sirf meraktan denedim 13 kusur tamir ediyor :D yaniltmayalim sizi.daha once hic dikkat etmemistim ogrenmis olduk.o rakamlarda bir hata var sanirim % 10 ama neye gore anlamis degilim simdi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.