Öneri Fazla Olan Hercul Ve Havoclar Tekrardan 1.500.000 Uridium İle Geri Satabilelim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve floppy43 tarafından 29 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fazla Olan Hercul Ve Havoclar Tekrardan 1.500.000 Uridium İle Geri Satabilelim

Anketin kapanma tarihi 5 Kasım 2017.
  1. Evet

22,2%
  2. Hayır

77,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. floppy43

floppy43 User

Merhaba Arkadaşlar Fazla Olan Hercul Ve Havoclar Tekrardan 1.500.000 Uridium karşılığında oyuna geri satılabilsin yani fazladan olan hercul ve havocları sattığımızda bize karşılığında 1.500.000 Uridium verilsin sizlerinde desteklerinizi bekliyorum Saygılarımla...

2. Darion26

Darion26 User

Havoc ve Herkül dediğimiz şey %1 çıksaydı evet derdim ama 5 kapıda bunları fulleyenler var.:D
    -1

3. Hangi kafayla açılan bir konu bu acaba?

4. WolfWar

WolfWar User

Şuanlık oy kullanmıyorum uridium miktarını düşürürsen oyumu olumlu olarak kullanıcam :)

5. LİMON.

LİMON. User

Öncelikle iyi forumlar diyerek konuya gireyim açmış olduğunuz konu başlığı dikkatimi çekti ve biraz göz gezdirmek istedim.Size bu konunuzdaki satış fiyatını düşürmeniz durumunda destek verebilirim.Ancak düşüşün kredi bazında olması gerekli.Uridium formatı hiç olmayacak bir formattır, önerinizi düzenlemenizi dört gözle bekliyor olacağım.Şimdiden teşekkürler.:rolleyes:

6. anakin5555

anakin5555 User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.