fazla uridyum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **CANAVAR** tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ben yaklaşık 1-2 aydır kasılıyorum genelde kutu topluyorum şuanda yüklü uridyum var gemide 1-2 aydır da bekliyor şimdi yine kasmaya başladım hedefim 10-20m uridyum tabi bu uridyumu kasarak yapıyorum bunun için arkadaşlarım bana dedikleri okadar fazla uridyum bekletirsen gemin bann alır dediler gemimde 10m uri dursa gemim kapatılırmı boyle birşey varmı bunu merak ediyorum arada bir uri çektim doğrusu ama cüzi miktarda 15bin uri gibi uridyum çektiğim oldu soru şu uridyum çekmeden 5-6 m uriyumum gemimde dursa hesabım kapatılırmı?

biraz lafı geveledim kusura bakmayın.

2. Merhaba ,

Gemi'de uridium var diye ban alacağını sanmıyorum. Eğer her şey oyun kuralları dahilinde yasal olarak yapılmış ise bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

İyi forumlar.

3. yasa dışı bir şey yok modum ama çok fazla uridyum var vip+indirimsizde harcamak istemiyorum o yüzden bir sorayım dedim zaten kapatılsa şimdiye bukadar uri kasmama izin vermezdiler.

4. Merhaba ,

Önceki mesajımda dediğim gibi hesapta çok uridium var diye kapatılacağını sanmıyorum. Eğer öyle olsaydı çok kredi olunca da kapatılması gerekirdi. :) Eğer oyun kurallarına uygun olarak oynanıyorsa gemideki uridium yada kredi miktarının sorun olacağını sanmıyorum.

İyi forumlar.

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Niye kapatılsın emek etmiş kasmışsın bişey olmaz bende genelde 1 milyon kasıp harcarım

6. çok sağ olun rahatladım yahu :D söylentiler bir kez daha yalan olduğu ispatlanmış oldu :) teşekkür ederim konuyu kapatabilirsiniz isterseniz modum.

7. Merhaba,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.