Feci Rütbe sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MФЛSТΣЯCΛТ[iŁŁΣGΛŁ] tarafından 14 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaş ben önceleri 70 bin puanla üsteymendim 5 bin puan daha kassam rütbe atlıycak bi baktımki 75 bin puanlık rütbe 120 binlere dayanmış bugünde bi baktım 50 bin puanlık teğmen rütbesi 70 bin olmuş rütbem asteymenden teymene düşmüş bu nedir ya derhal düzeltilsin bukadar ucuk puanlar olmaz ben bukadar rütbe düşeceğini bilsem daha önceleri mmo dan eice geçer paşa paşa kasılırdım şimdiki halime bak ==!!!

2. Merhaba ,

Şirket değiştiren yüksek rütbeli oyuncular yada klanlar bu tür artışlara neden olabiliyor. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız oynadığınız server ve ID'niz ile durumu anlaşılır olarak support'a bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. BonusRasta

BonusRasta User

Tr3 müsün ? Bende de öyle çünkü, aynı durumu yaşıyoruz

4. Artık rütbeye değilde zevkine oynıcan bu oyunu

5. [​IMG]

O Rütbelere Şükret Bizim Server de Oynasan kafanı taşlara vururdun.

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Rütbe dağılımı hakkında detaylı bilgi için Rütbeler Ve Rütbe Puanları Hakkında Geniş Bilgi konu başlığını inceleyiniz. Her rütbe bir şirkette kaç tane olacağına dair sayı ( oran) aşağdıadır. Şirketinize üye geçişi arttıkça ve bu üyeler sizden daha etkili rütbeye sahip oldukça bu oranın kapsadığı kısım yükselecektir. İstenen rütbe haliyle artacaktır.

RÜTBELER
    1. General (azami 1 tane her şirket için)
    2. Tümgeneral (0,01%)
    3. Kurmay Albay (0,10%)
    4. Albay (0,50%)
    5. Acemi Albay (1,00%)
    6. Kurmay Binbaşı (1,50%)
    7. Binbaşı (2,00%)
    8. Acemi Binbaşı (2,50%)
    9. Uzman Yüzbaşı (3,00%)
    10. Yüzbaşı (3,50%)
    11. Acemi Yüzbaşı (4,00%)
    12. Üsteğmen (4,50%)
    13. Teğmen (5,00%)
    14. Asteğmen (6,00%)
    15. Uzman Çavuş (7,00%)
    16. Çavuş (8,00%)
    17. Acemi Çavuş (9,00%)
    18. ( 10.00% ) Acemi Pilot
    19. Uzay Pilotu (12,39%)
    20. Acemi Uzay Pilotu (20,00%)

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.