fena gaza geldim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bat34 tarafından 20 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bat34

bat34 User

arkadaşlar oyunda fena gaza geldim bir dahaki x3 gününde 2 kere 330k uridium çeksem 1980000 uridium geliyor (2 kere gelmezse bile az değil 1.3m falan geliyor oda yeter :D). bende olan lazerlere ve jeneratörlere bakarsak şöyle bir harcama yapmam gerekiyor:
    8 tane iris:647.000
    1 tasarım:250000
    21 lf3:210000
    26 B02:260000
    8 7900:16000

geriyede hatta 597k uridium kalıyor onlara geleceğe yatırım yapıp pete oto toplayıcı radar falan alırım yada bilmiyorum başka şeyler alırım. sizce değer mi? nasıl bir yol izlemeliyim fena gaza geldim yardım edin :D

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

pilot profilindeki yetenek ağacından yap en az 25-30 arge falan yapmalısın yoksa ne alırsan al gemi adam olmaz

3. nerdeyse sıfıra denk geliyor dedikleriniz . bo2 toplam 16 tane yeterli size (malum 8 iris olacaksınız) böylece toplam uri ;647+250+210+160+16=1.283.000 uridium vip ve indirim paketide alırsanız bu size 898.100 uridiuma mal olur

uri çekmeniz içinde kredi kartı kullanacaksanız önce vip ve indirim paketi alın ve bunları alırken kredi kartında bonus için kaydetme durumu var onu kabul edin. uridium çektiğinizde %10 daha fazla vericek yani 330k çektiğinizde x3 zamanında 1.089.000 gelicek , 2 kez çekerseniz 2.178.000 uridiumunuz olur 900k harcamaya gider geriye 1.280.000 uri kalır , o uri ilede zeta yapıp gelen anahtarı zeus günü açabilirsiniz veya kasacam diyorsanız kalan uriyle 1.200 anahtar alıp zeus gününde açıp hem apisi hemde zeus u büyük ölçüde tamamlayabilirsiniz.

ek olarak : 250.000 urilik tasarımları uridiumla almayın kredi biriktirip kredi ile alın

4. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

İrislere para verme. Şahsen bende irisleri uridiumla alcaktım. Sklyatan hızlı gönder ile çok rahat kredi kastım ve tüm irisleri ordan tamamladım. Bence o kadar uridium verme irislere. Ekipman al, arge yap kutu al bence :)

5. bat34

bat34 User

skylabı 2 seviye daha geliştirirsem saatte 500 promerium yapıyor , 75k şeref var , bir promerium 575 oluyor , bir sevkiyatta 2.3 mil kredi alıyorum. bir sevkiyat 4 saat sürse vip ile bir iris serverde 40m desek 2-3 gün uyumadan sevkiyat yapmam gerekir bir iris için :D

6. VΛLVE™

VΛLVE™ User

irisleri uriye alma skylab hızlı gönder gemi goli 3000 yap her seferde 3 m

7. Heterodox

Heterodox User

irisleri uri ile almanı tavsiye etmiyorum. ilk 3-4 irisi uri ile alabilirsin ama cidden masraf olur. onun yerine bir sürü gg yapsan daha faydalı olur

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba ,

İlk alacağınız irisleri uri ile son dört taneyi kredi ile
    Tasarım gemisini kredi ile
    LF 3 lerin bir kısmını kredi ile
    BO2 lerin bir kısmını kredi ile
    Aynı şekilde hızlarınızıda kredi ile alabilirsiniz.
    Çekmek istediğiniz uriyi yine çekebilirsiniz.Birazda sabırlı olmak lazım.birgünde gemi geliştirme zaten yapılmaz.Bunları yaparken hedefiniz öncelikli havoçları fullemek olsun.Yapacağınız zeta kapısından gelen anahtarlarla açacağınız sandıklardan tasarım ve lf4 bulma şansınızda olacaktır.Şuna inanıyorumki sizdeki şu azimle iyi yerlere geleceğinizden eminim.

Keyifli forumlar.

9. cengizcc

cengizcc User

hangı serverde oynuyosun bilmiorum ama madem öyle bi gemi yapacaksın tr6 da oyna herşey ucuz ve heryer yeterınce sakın

10. madem gaza geldin tezelden gemi fullemek istiyon çek 5m uri olsun bitsin..ama yok okadarda değil arkadaşların yazdığı krediyle alımları gözardı etme..zire argeyi hiç hesap etmiyosun skylab gelişmemiş diyorsun arge için seprom seprom için skylab gelişmesi şart..cok uri çekmektense bir kısım uri bir kısımda indirim paketi olarak düşünebilirsin..

11. İrislerini kredi ile almanı şiddetle tavsiye ediyorum.

Nasıl bir konfi oluşturacaksın bilmiyorum ama standart konfiyse 16 adet yeter diye düşünüyorum.

Argeyide 24 yapman yeterli (Kalın sıkma arge düzeni)

Ama ne yaparsan yap sakın uriyle alma o irisleri yazık edersin.

12. o kadar uriyi şimdi çekme bence sen ilk 8 irisi 31 lf3 21 bo2 8arge yaptığın çek derim .

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk başlangıç için güzel bir dizilim olmuş ancak argeyede yönelmelisiniz geri kalan uridium ile.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.