Feniks Şoku

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve DOROTHY tarafından 20 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DOROTHY

DOROTHY User

3-4 De düşmanları kesince birden bu ünvan geldi. Patlayınca yok oldu. Pilot profiline baktım böyle bir başarım kazanmamışım. Bu nasıl alınıyor ? Ve bana nasıl geldi ?

2. vDimitri

vDimitri User

oyunda bazı özel ünvanlar var bu ünvanları taşıyan kişileri öldürünce ünvan sana geçiyor aynı şekilde bu ünvanı taşırken seni keserlerse ünvan seni kesen kişiye geçiyor

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Geçici bir başlık elde etmiş ve kaybetmişsiniz. Bu bir başarım değildir o nedenle başarımlarınız arasında bulamazsınız. Geçici başlıklar ile ilgili SSS konusunu aşağıda alıntılıyorum. Başlıklar ve ünvanlar hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz bu konuyu inceleyebilirsiniz.

Toplamda 18 adet olan bu ünvanlar her sunucuda bir adet bulunduğundan ünvanı taşımanız durumunda ünvanı isteyen diğer oyuncular tarafından hedef tahtası durumuna gelebilirsiniz. :) Ünvanı elde etme ve korumada iyi şanslar dilerim!

Konuyla ilgili başka sorunuz yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Manitu, DOROTHY ve .Paradoks. bunu beğendi.
  4. DOROTHY

DOROTHY User

Teşekkürler konu kilitlenebilir.

5. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.