Festivaller

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cengizcc tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cengizcc

cengizcc User

Arkadaşlar oyuna yeni başladım ve biraz araştırma yaptım ancak size sormak daha mantıklı geldi oyunda festivaller oluyormus bunlar nedir ve en yakın festival ne zamandır

2. öncelikle hoş geldim , festivallerden kastın etkinlik vs. etlinlikler oyun kurucuları tarafından düzenlenmetedir ama standart hale gelen bazı etkinlikler vardır bunlar yılbaşı etlinlikleri(en yakın tarihteki bu) cadılar bayramı , sadece tr oyuncularına özel olan ramazan-kurban bayramı etkinlikleri başlıcalrı bunlardır.

3. cengizcc

cengizcc User

Kış festivali okudum o bu senede olacakmıdır acaba görevelr kutular ve tahmını tarih nedir

4. yıl başında kutular çıkacak diye biliyorum

5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Standartlaşmış etkinlikler için buradan bilgi alabilirsiniz. Ayrıca yakın bir dönemde kış festivali ve Yıl başı etkinliği başlayabilir onun için forumu takip etmenizi tavsiye ederim ;)

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Kasım 2014
  6. cengizcc

cengizcc User

Çok teşekkürler

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Rica ederim elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmak görevimiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.