Feyz Hile

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •OSMANLI•GERİ•DÖNDÜ• tarafından 2 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gerçi bu feyzlerin hepsi hile :))

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Temmuz 2014
  2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Videoda hile kulanıldığına dağir birşey göremedım sizi önceden işaretlemış v sonradn sıkmaya başlamış hile yaptığına dair net bi video çkip supporta atarsanız gerekli işlem yapılacaktır

Keyıflı forumlar

3. Kamufleyim gördüğünüz gibi neyse diğer videoyuda atayım birazdan.

4. Vurgun modum video da Açık ve Net bir biçimde hile kullanıldıgı gözüküyor. Osmanlı bu videoyu (başka video varsa onu da) açıklamalı bir biçimde supporta gönder ve hileyi yapanın nickini yazmayı unutma.

5. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Yanından geçmış ve işaretlemiş olabılır ama vıdeoda açık bi şkılde hıle kulanıldığına dahir birşey göremedım

Keyifli forumlar

6. coder545

coder545 User

57k vuran vegayi atlatmak zor is yanindan gecerken tiklasa affetmezdi , goli nasil arayi acsin o adamdan.isaretleyerek gelmis ekranda gorunmeden saydirmaya basliyo net hile. sadece videoyu anlasmali cekmislerse olur.

7. Modum o saniye de nasıl tıklasın adam sanki hiç kamu değilmiş gibi işaretledi ve sıktı.

8. Tom_Cat

Tom_Cat User

Ben kamufle iken 4-1 de deneme yaptım,haritaya giriş yapıldığında hemen yanına gelip işaretliyor ve kesiyor.oyundan çıkıp tekrar giriş yaptığım da tekrar beni buluyor ama kesmeden gidiyor.bunu 3-4 kere denedim sonuç aynı.oyunda hala hile kullanımı mevcut,olan yine bizim emeğimize oluyor.

9. Malesef görüldüğü gibi bu adam oyuna çok para yatırmış ve sıralamada yüksek birisi oldugu için eminimki support bu adam hakkında hiç birşey yapmıyacak neden çünkü para onlar için adaletten daha değerli :)

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lütfen bu konuda supporta yazınız forum üzerinden işlem yapılmamaktadır.Fikrimi söylemem gerekirse bir hile yok.Zaten maptanda bakarsanız sizin peşinizdeymiş.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.