FEYZ KLANI, YANINDA ASİ ...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve °•ĐΛŔĶŜŦØŔM•°TNT tarafından 17 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sn.İlgili ...

Dün Feyz klanın yaptığı ahlaksızlıklar ile ilgili açtığım konu başlığını kapatmışsınız, konuyu kapatacağınıza soruna yönelik bir çaba sarf etseniz olmaz mıydı, zira bu adamlar sizin bu durumunuzdan destek buluyor, siz konuya açıklık getirene kadar biz bunu dile getirmeye devam edeceğiz, FEYZ klanı bu oyunu sabote ediyor ya buna müdahale edin ya da edecek birilerinden yardım isteyin, kısaca işinizi yapın ...

Konuyu kitlemekten vazgeçin zira ben açmaktan vaz geçmem, olayı bir aşama ileri taşımayın, gerekli yerlere bildirim yapın, o nickleri ne yazmaktan vazgeçerim, ne de bu konuyu irdelemekten ... KARMA denen oyunbaz şu an 4-1 de kamufle oyuncuları çok rahat işaretleyebiliyor, beni bu konuları farklı mecralara çekmek zorunda bırakmayın, size gemilere girin diyen yok, gerekli yerlere bildirin diyen var, ADMİNİM ...

Yukarıda son iki açtığım konunun giriş bölümleri var, konuları kitlemeyin kısıtlamayın ki her kes tarafsız olduğunuza inansın, oyuncuların hakaret içermeyen biçimde görüşlerini aktarmasına izin verin, mesela ben bu konuyu ikinci sefer açtığımdan beri KARMA denen FEYZ li arkadaş 4-1 den çıktı, onu izlediğimi biliyor, bırakın burada yazalım, yazalım ki konuyu farklı eylemler ile dile getirmek zorunda kalmayalım ...

Ben diyorum ki ;

Bu konuya çözüm bulunana kadar yazmaya devam edeceğim , siz diyorsunuz ki supporta başvurun , supporta başvurmak dışında ne yapalım, yazıyoruz sonuç yok, madem öyle dilerseniz evlerine gidelim, veya buradan telefon numara ve isimlerini yayınlayalım millet direkt arasın, bırakın insanlar dertlerini dile getirsin diyorum, her şeyin sağlıklı olması için bu şart, ve diyorum ki KONU ÇÖZÜME KAVUŞANA DEK KONUYU KİTLEMEYİN , kimse hakaret etmeyecek, bu arada bir bilen der ki nick dediğimiz şey sadece gerçeklerin önünde ki cılız bir perdedir, çok kolay aşılabilir, saygılarımla ...

Mesela bu yazıyı ilk yazdığım saat itibari ile 4-1 de kimse kamufle oyuncuları işaretliyemiyor, ilahi bir perde indi gözlerine ...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2014
  2. __VERYON

__VERYON User

sonuna kadar senı destekliyorum. bu oyuncular yuzunden oyun oynanmaz hale geldi
    yetkılıler ltf konu hakkında daha hassas davranınız

3. arkdaslar ben eic şirkedindenim bunu yazıyorsunuz ama mmo da bunu ceza klanı yapıyor vruda hylt klanı yapıyor merak etmeyin hepsi yapıyor admin tanıdıgı olan bunu yapıyor oyunun 1 incisi imparator merkavasız oyun oynamıyor adam ben onun bulundugu haritada gezmiyorum bile

4. buzmavi

buzmavi User

Öncelikle klan savaşlarınızı buraya taşımayınız bunlar sizin oyun içi diplomasi meselelerinizdir bizleri ilgilenirmez , görevlileri bağlayan ilgili kısım sadece oyun düzeninde ve iletişimde bir belirlenmiş kurallara yönelik ihlallerin olup olmadığıdır .İhlaller yapıldığına dair şüpheniz yada elinizde kanıt varsa tek yapmanız gereken bu kanıtlarınızla supporta başvurmaktır .Support ihbarınızı dikkate alıp inceleme yapar zaten bun zorunludurda ama bunu yapmayıp aksi bir yol izler sohbet yada forumda bir oyuncu yada klana yönelik kötümeleme ,oyuncuları kışkırtmaya çalışmak gibi davranışlara girerseniz sizin yaptığınızda bir kural ihlali olur ve gereğince ceza almanız gerekir.Şimdi inisiyatif kullanarak hatanızı belirtip yazılı uyarıyorum .Bu yanlış tutumunuzdan vazgeçiniz devam ederseniz ceza vermek zorunda kalacağız.Yapmanız gereken bu değil Supporta yazmaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.