Destek FİKİR ALIŞVERİŞİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve emirdurbak tarafından 19 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. emirdurbak

emirdurbak User

Öncelikle selamınaleyküm arkadaşlar fikir alışverişi almak istiyorum sağlam oyunuclardan gemi'nin özellikleri:
    gemi: goli (kredilik tasarımlar var.)
    lf3: 32 lf3
    lf4: 1
    bo2:25
    arge:24
    anahtar:60
    lwl:16
    havoc:1
    hercules:1
    kapılar: alpha:17/34 beta:42/48 gamma:67/82 zeta:11/111

arkadaşlar biraz sorum olacak sizlere

1.) Bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim ?
    2.) bu kapıları bitirmek için uri ile zor oluyo açmak palladıum la açmayı düşünüyorrumda korsan haritasında nerelerde vardır?
    3.)korsan haritasında bir kere girdim atladğım port kayboluyo ana yere gelmek için gemiyi patlatarak geldim nasıl çıkışı var o haritanın?
    4.)60 anahtarı hangi günlerde açayım gemiye yararlı olur? (apis-zeus-lf4)
    5.)geminin tasarım çıkmasını isityorum sıkıldım artık golinin aynı görüntüsünden
    6.)oyuna girmek istemiyorum kasılmak için nerde kasılırsam zevklenir oyun yada ne yaparsam?
    7.)60 anahtarda ne çıkar kutudan ve sizin açtığınız kutulardan en iyi hangi haritalardan çıkıyor?
    soruları cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşşekürler :)

2. Öneri vermeyi pek sevmem bazı oyun içi soruları yanıtlayayım.

2) Palladium 5-1'in ortasında ve 5-3'ün alt kısımlarında bulunmaktadır. Palladiumlu bölgede mavi bir alan olur orayı görürseniz doğru yerdesinizdir. (5-3'de bolca olur 5-1de toplamak zor)
    3) Mini haritada görünen portallardan geçerek en sonunda 4-4 haritasına ulaşabilirsiniz. Korsan haritalarında geri dönüş portalı yoktur sözde korsanlar parçaladı :D 5-1, 5-2 ve son olarak 5-3 haritasına uğrayıp portaldan atlayınca 4-4'de çıkarsınız.
    4) Tahminimce apisiniz yok. Zeus günü açarsanız Apis, Zeus ve LF4 bulma şansınız olur.
    5) Bana hep LF4 günü tasarım çıkmıştı. (Sadece bilgilendirme)

3. Soyuz*

Soyuz* User

1)
    Bundan sonra zeta açmanı tavsiye ederim.
    2)
    Hangi serverdasın bilemem ama palada işin çok zor sabah ve akşam geç saatlerde gidersen toplayabilirsin onun dışanda huzur vermezler.
    3)
    - Yukarıda verilmiş :)
    4)
    60 anahtarda belki 1 lf4 bulursun onuda 4 kat gününde açmaya çalış.(Bu arada 9 lf4 üm bu aralar kutular ile baya ilgileniyorum.)
    5)
    Zeus gününde veya lf4 gününde kutu açın mutlaka tasarım bulacaksınız.
    6)
    Belki 1 kapıyı açarsan oynama isteğin yerine gelebilir ne yazık ki oyundakiler oynama isteğimizi kaçırıyor yapacak bir şey yok.
    7)
    Ben 4-1 de açıyorum bütün tasarımları lf4leri orada buldum, artık başka yerde açamam ki pvplerde avantaj kutusu toplarsan normal bir haritaya göre daha fazla içerik veriğini farkedersin tavsiyem bu yönde.
    Kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.