fikir almak istiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pr00FSTr1kE tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aklmda iki fikir var hangisini yapsam die dusnuyorm yardmlarnizi bekliorm ;

1- Bir dahaki pazar gunu 3 kat la ve 30 tlye 75000 uri kampanyasi ile 1.350.000 uri almak .

2- 17 den 19 temmuza kadar gg enerjisi kapi anahtari hercules.veriliyordu 19 u gectk artk anahtar kaldrldi gg enerjisi ve hercul verliyor benm aldiima X 2 katlayci alcam 23 ubde bitiyor cunki indrm paketi vip paketi alcam ve 900000 uri cekcem ustune bana 6 hercul gelcek cunku 6 tane 150 uridmluktan cekcem birde.900000 uriyi daha ucuza harcayablcem indrm vip x2 paketlernden dolayi ....................... birde herculesmi daha ii yoksa havocmu belrtrsenz sevnrm Sizce hangisi daha mantkli?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Bu gün itibaıryle etkinlik bitmiştir,gemi için Hercules tasarımları fullenince Dp ve kalkan bonusu verir,Havoc ise iris sayınız kadar olunca %10 vuruş gücü verir.

Bana sorarsanız havoc daha kullanışlı...

İyi Forumlar.

3. Yaknda unlu bi gun varmi etknlk yapcak yada tahmininiz?

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Etkinlikler sistem tarafından atanmaktadır bu sebetendir ki bizlerde neyin ne zaman çıkacağını bilemiyoruz ,bize ulaşan bir bilgi olduğunda Forumdan sizlerle paylaşılacaktır,lütfen forumu takipte kalınız...

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.