Fikir havuzu dikkate alınmalı!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DELI•VAR tarafından 13 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce?

1. Destekliyorum

oy sayısı 9
    90,0%
  2. Desteklemiyorum

oy sayısı 1
    10,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DELI•VAR

DELI•VAR User

Arkadaşlar ben şahsi görüşüm olarak fikir havuzunu gereksiz buluyorum çünkü yapımcılar ve geliştiriciler fikir havuzundaki fikirlerin dikkate almadığı veya çok fazla destek verilen bir konunun uygulanmadığı bariz açık. O zaman fikir havuzu neden var? İşte bunun için destek istiyorum, DarkOrbit ekibinin bizi dikkate almasını istiyorum. Sizce?

2. Merhaba ,

Buraya açılan her konu ya da çok fazla destek alan konu gerçekleşecek diye bir kural mı var ? Olmadı diyorsunuz peki Türk Bayraklı Goliath Tasarımı , Cephane ambar sınırının kalkması , Biraz değiştirilmiş olarak UBA gibi şeyler aklımda olanlar.

Ayrıca madem yapımcılar ve geliştiriciler bu bölümdeki fikirleri dikkate almıyorlarsa sizin bu konu açmanız ne kadar mantıklı oluyor merak ettim. :)

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  3. Aylık giriş bonusu mesela örnek vereyim...

+500 oy topladık.

Bu konu oyuna gelse en azından oyuna bağlı oyuncular oyunda daha çok bağlı kalmak isteyecek ayrıca sadakatinin ödülünü alacak.

Maalesef almanya oyuncuyu yolunacak kaz olarak gördüğü için ben bu sisteme kesinlikle karşıyım.

He ödülleri düşürülebilir konudada bunu belirttim.

Ama ona rağmen hiç bir şey yapılmamakta...

Sizler oyuncuları uridium çek kral ol politikası ile zorlamaya devam ederseniz hilede olur bugdan kazançda sağlayan olur.

Şu kuiper etkinliği , çıldıran petler etkinlikleri mis gibiydi hele terör kapısı.

Ama şu 1-2 aydır doğru düzgün güzel uri veren kutulardan güzel gg ve uridium vey x4 çıkan avantaj kutusu görmedik.

Kuiperda ema , gg bolca çıkıyordu.

Oyuncunuza önem vermemeye devam edin ileride bir gün onlarda size önem vermeyecekler.

Doğruları söyleyince bann , support ilgisiz , oyundan gerçek parayla malzeme alınca alınan malzeme gemiye gelmiyor supporta söylüyoz yok bunu paytogoya konuşun. Paytogoyu 1 aydır can ciğer etti o support paytogo yetkilileri maili gönderdiydi yazın ama bigpointden geri dönüş olmadığını belirttiler.

Ben darkorbit tarafından dolandırıldım bu görüşmeler hakkında paytogoda kayıtlarım bile var.

Bu yaptığınız yasalara uygunsuz bir davranıştır 12 tlyi kesip vipi vermemek nedir ustune supporta soyleyince basindan sagiyor.

Kusura bakmayın ama hakikaten yaptığınız ayıptır.

4. Merhaba ,

İlk olarak tekrar şunu açıklayayım.

Bu bölüme açılan her konu ya da destek almış olanlar %100 mutlaka gerçekleştirilecek diye bir açıklama var mı ? Bir oyun şirketi tabi ki bir takım politikalarına uygun olan fikirleri biraz elden geçirerek yapacak. 500 ya da 1000 oy aldı diye oyun şirketi çok destek almış bunu yapalım diyebilir de demeyebilir de yani gerçekleşmiyor diye ciddiye alınmıyor gibi bir şey söylemek bence doğru değildir.

Daha önceden bir çok defa açıklamama rağmen bir şey değişmiyor bu nedenle çok ayrıntıya girmeyeceğim. :)

İyi forumlar.

5. Ben şuna kızıyorum:

Oyuncuyu önemseyip güzel etkinlikler yapmak varken neden illede bu politikalara başvuruluyor ?

Her ay sonu bu hilelerin bugcuların neden bu yollara baş vurduğunu hiç düşünmediniz sanırım ki böyle cevaplar vermeye devam etmektesiniz.

Tamam para illede kazanacak kazanmasın demiyorum ama bunu düzgün şekilde yapsa yani zorlamasa 2-3 mislini kazanacak.

Alın size bir tüyo:

Seprom üretiğim hızını 3 kata çıkaran bir patek yapın süresi 1 hafta olsun 5 tlden satın çok mu zor ?

Bunları yapmak varken illede uridium çek çekmezsen ezilirsin politikaları bana göre bayat politikalar ve insanlari illegal yollara baş vurduran politikalardır.

Gelin bu yoldan vaz geçin çok mu zor ?

WolfWar bunu beğendi.
  6. Merhaba ,

Ben 10 kere , 100 kere , 1000 kere yazsam dönüp dolaşıp aynı yere geleceğiz. Bu nedenle çok uzatmayacağım.

İyi forumlar.

7. Merhaba ,

Sanırım ben Türkçe dışında bir dil kullanıyorum. Yoksa yazdıklarımın bu kadar anlaşılmaz durumda olacağını sanmıyorum.

İyi forumlar.

8. GREED

GREED User

Tamam adminim türkçe konuşun ama biz kanıtalr istiyoruz ilettiğinize dağir bir foto falan atın ;)

9. Merhaba ,

Raporun içinde bir çok bilgi vb. şeyler oluyor. Bunların dışarıya aktarılması yasaktır ve ayrıca inanıp inanmamak sizlere kalıyor.

Eğer iletilmiyorsa Hezarfen nasıl oldu ya da cephane ambarı sınırsız yapıldı. Biraz değişik olarak gelsede UBA fikride forumdaydı.

İyi forumlar.

10. Kardesim fikir havuzu dikkate alinsin diye fikir havuzuna konu acmissin.Madem dikkate alinmiyo,buraya neden konu acildi.Ben cozemedim ;) Konunun amacini anlayamadim ama +1 :)

WolfWar bunu beğendi.
  11. WolfWar

WolfWar User

O soruyu tam ben soracaktım :D

12. SORRYAGA

SORRYAGA User

1-Admin doğru söylüyor her destek gören fikir yapılacak diye birşey yok sonuçta yönetim bu oyundan kazanç sağlıyor.Yapmıyorlarsa onların da bir bildiği vardır belki çıkarlarına ters düşüyor belki uzun vadede bir problem yaratacak vs.
    2-Sürekli şikayet edeceğinize oynamayı bırakın yönetime en sert tepkiniz bu olur bundan fazlası forumda gereksiz çene çalmaktan öteye gitmez.Devamlı şikayet edip oyunu bırakmamanız da ayrı bir tuhaf durum ama neyse.
    3-Her seferinde adminlerden kanıt isteyip duruyorsunuz onlar da paylaşmanın yasak olduğunu söylüyor.Fakat siz hala aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz.Kanıt görmeyi bu kadar fazla istiyorsanız bekleyin oyunun ömrü yeterse adminlik vs için başvuru yapacak yaşa gelin.Başvurunuzu yapın ki forumdaki genel tutumunuzdan dolayı alınırmısınız bilmem ama alınırsanız ve ekip içinde yükselirseniz o zaman o çok istediğiniz kanıtları görme şansınız olur.

Umarım söylediklerimi anlayıp yukarıda tekrar edilen cevapları yazmazsınız. Hepinize iyi forumlar :)

13. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

fikir havuzuna açılan her konu yapılsın demiyoruz zaten bazıları çok saçma fikirler ama aralarında bir o kadarda güzel fikirler var
    fikir havuzunda 100 lerce fikir var ordan 3-5 tane konuyu yapmışsınız kim ne derse hemen biz bunları yaptık diyosunuz lütfen biz oyunculara da biraz anlayış gösterelim oyunda kimse kalmadı eskilerden :/ yeni başlayan desen bırakıyo bizde oynadığımız oyun güzel olsun istiyoruz sizde birazcık hak verin

14. Benim P.E.T Yakıtı konumu yapsınlar yeterli :) Tek sorun 2-3 kuruş eksik kazanırlar o yüzden gerçekleşmez.

15. Benim Kademeli Harcama fikrim peki ? O da mı gökten zembille indi ? Onu forumda bizzat ben açtım ve Hezarfen'in gelişi ile sunuldu etknilik. Hatta 2-3 kere daha yapıldı. Benim olmadığım zamanlarda bile yapıdlığına eminim.

Ama Deneysel Gemiler olarak açtığım kapsamlı ve emek harcadığım bir konu gerçekleşmedi. Olabilir ... bir sonraki fikrin gerçekleşir kim bilir ?

Bu arada belirteyim , EN ve GR forumundan daha çok gerçekleşen fikirlerimiz var :)

16. Konudaki çoğu mesaj gereksiz.Yok anlamak istenen yerden anlamak diye bir şey var tabi bırakılırmı..

Adminlere oyuna baştan başlayın görün diyenler (genelliyorum , kişisel algılamayın) , hiç böyle şeylerle uğraştımı acaba.Yani kolaysa buyurun masa başına.Ayrıca en çok konu , mesaj ve üye TR , yani bu forumda.

Dahasını da zaten Kıyamet admin anlatmış.

17. Açıkçası ben uğraştım ve hala uğraşmaya devam ediyorum.

Elimde ki gemi hala full + full değil. Onu bu hale sokana kadar neler çektim bir ben bir Allah bilir.

GREED bunu beğendi.
  18. Herkes fullenmek için zor yollardan geçiyor.

Haklısınız , sizde haklısınız.Ancak işlerin değişmeyeceği şekilde davranmak mantıksız.

19. Burası oyun forumu eleştirilere açık olması gerekir bende olması yönünde eleştirimi yapıyorum ;)

ister sert ister güzel.

GREED bunu beğendi.
  20. DELI•VAR

DELI•VAR User

Dikkat etmişseniz sadece UBA,Türk Bayraklı goliath tasarımı ve cephaneyi söyleyebiliyorsunuz. Ama bu forumda kaç bin tane güzel fikir var siz benden daha iyi bilirsiniz. Aklımda kalan çok destek almış konular Aegis'e Yeni Yetenek, Darkorbit indirmesi ( kaç senedir konu hala duruyor ve hiçbir gelişme yok. Ama onlar teknik ekibe ilettiler :D ) , Şirkete göre Pet rengi, vb konular bunların hepsine çok fazla destek geldi ve sizin tek tutumunuz şu oldu: Teknik ekibe ilettik. Peki sonuç? DarkOrbit sadece uridium alana 2 katı hediye Türk bayraklı tasarım bilmem kaç lira biz Türk bayrağımızla gezmek için para mı ödeyeceğiz? Yeni gelen güncellemeler hep para üzerinden parası olan fulleniyor. Ben istiyorum ki bizede dönüp baksınlar artık.

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.