Destek Fikir İstiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve кαтιℓ~νѕ~мαктuℓ tarafından 12 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda bir yere kadar geldim ama şuandan itibaren nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum bi fikir verir misiniz ..

17 lvlım
    gemim goliath ( haftalık alınan tasarımların hiç biri yok )
    iris 8 tane (apis veya zeus yok )
    kalkan ve lf-3 sıkıntısı yok bolca var ( lf-4 hiç yok )
    petim var 6 lvl hammadde toplama lvl2 var
    argem 18

ve şuan 140 m credi ve 80 k uri var

sizce ne yapmalıyım şuan nelere öncelik vermeliyim ??..

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

zeta kapısına yüklen.Hem verdiği garanti ödüller(uridium,anahtar vs.) çok iyi hem de belki havoç tasarımı bulabilirsin....

3. Tamam pala zamanında zetaya basarım peki 80 k uri var onunla ne yapmamı önerirsin benim aklımda 100 k yapıp droit dizilişi almak vardı ?

4. crux20

crux20 User

diroit dizilişini boşver sen şimdilik.kalın sıkasıya kadar tüm uridyumunu argeye bas.kalın sıkabildikten sonrada vip varsa kamikaze 3 al.diroitleri 16 seviyeye yapmaya çalış bunları yapman ortalama 1 2 ay falan alır gibi .

5. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Zeata kapısı yapmanızı önerebilirim,
    Kapıdan gelen;
    -Ganimet anahtarlarıyla x2 günlerinde apis,Zeus ve LF4 bulma şansınız olur,
    -Günlük dosyalarıyla Arge basıp geminizin saldırı ve savunma gücünü arttırabilirsiniz,
    -Diroıtleriniz için havoc tasarımı çıkartma şansınız olur,
    -Urıdıum,Tp,Şp ve kredi kasmış olursunuz.bu arada rütbe puanınızda artmış olur.

İrislerinizi geliştirmeye başlayabilirsiniz.

İyi Forumlar.

6. Merhaba,

Argeye yatırım yapabilirsiniz, kalın lazeri felan boşverip ayarcı argesini 5/5 yapmanızı tavsiye ederim, 0/5 ten 5/5 e çıkarmanız uzaylıya karşı vuruşunuzuda diğer oyunculara karşı vuruşunuzuda %25 arttıracaktır, 1 tane epsilon yapabilirsiniz ilk denemede kesin olarak lf-4 veriyor, onun dışında arkadaşlarında dediği gibi zeta yapabilirsiniz.

7. arge en son bence indirim paketi al bi hafta boyunca zetaya bas ordan glen uryide zetaya bas git uri kas zeta yap havoc suz bir hiçiz :)

ayrıca anahtar arge dosyasıda veriyor şayet hercul diye bi dert olmasa oyunda ful zetaya kasılırım ben ama havoc full mecburen herküle kayıyorum :)

8. Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim vakit ayırıp buraya yazdığınız için nasıl bir yol izleyeceğime kararımı
    verdim hepinize iyi oyunlar dilerim ..

9. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize,Konu cevaplanmış olup kilitlenmesi uygundur.

iyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.