fikir lazım arkadaşlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 47_POLİS_KEREM_47 tarafından 30 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar bişiy sorcam gemı alınmadan tasarım alınabılınıyor mu mesela egısım yok ama egıs elıtı alabılıyor muyum alırsam gemıyı aldığımda gemıye takabılırmıyım

2. Tasarımı alabilirsin ama gemisi olmadan kullanamazsın.

3. daha sonradan gemıyı alırsam tasarımı kullanabılırmıyım

4. Evet kullanabilirsiniz.

5. Arkadaşlar benim 27 argem var kısmet 1 ve 2 ayrıca uzaylı avcısını aktif yapmak istiyorum argeleri nasıl dağıtmalıyım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2015
  6. Biraz hesaplama ile hem uzaylı avcısı hemde kısmet I ve II için 41 arge lazım.

Kısmet II argesi için zaten kalın sıkma argesi standart diziliyor sadece mühendise verilmiyor ve kalkan enerjisi 2/5 oluyor.

Uzaylı avcısını yapmazsan 32 argeye kısmeti tamamlayabilirsin veya kısmet II yi yapmayıp 15 argeye uzaylı avcısını tamamlarsın.

Demo kullanarak en kısa yoldan yapmaya çalıştım yanlış hesaplamış olabilirim ama %90 doğrudur :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.