Fikir Lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efe tarafından 17 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Efe

Efe User

Oncelikle herkeze merhaba.Mesaji telefondan gonderdigim icin noktalama isaretleri ve yazim yanlislari konusunda ozur dilerim.
    Gemimin ozellikleri:
    1.Hangar:Goliath
    2.Hangar:Leno
    16 lf3
    16 bo2
    3 iris 4 flax
    7 level pet
    Vip yok
    full elit hız
    Skylab cok iyi derecede
    8 arge
    15 level
    Petin hicbirseyi yok.(kamikaze toplayici falan 1 level).
    450 k uri var.
    Vip yok ama alabilirim.
    Lf3 ve bo2 tamamlarim diye dusunuyorum.
    Benim dusucem soyle 250 k ile aegis aliyim kasilabilmek icin.geri kalan 200 ilede peti 8 level yapip 3.seviye modullerle duzenliyim.
    Soru su :Baska birseymi yapmaliyim?Peti nasil yukseltmeliyim?Ne kadar tutar?Birde leonovumu cikarmaliyim goliyimi?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Şu an Pet için erken sanırım ilk olarak irislerinizi ve LF3 lerinizi fulleminizi öneririm.Argenizde çok düşük arge geminizin saldırı ve savunma gücünü arttırır,ilk olarak kalın sıkma argesini dizme ile başlayabilirsiniz.;
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

Leonov gemisine gelince ben kalmasından yanayım çünkü eski haritalarda vuruş gücü 2 katıdır buda kasılmanız için idealdir.

İyi Fforumlar.

Son düzenlenen: 17 Haziran 2015
  3. Efe

Efe User

Teşekürler modum ancak x3 x4 haritalarında yapılcak görev yok sizce mantıklımı?
    Modum birde amacım kapı yapmak alpha kapısını yapabilir düzeye gelmek istiyorum.

Son düzenlenen: 17 Haziran 2015
  4. Captivity

Captivity User

İndirim paketi ve vip alırsanız %30 indirimli bir şekilde argelerinizi yükseltmenizi öneririm kalan uridiumla kutuda açabilirsiniz lf3 ve bo2 bile çıksa yararınızadır kaldıki lf4 ve apis diroidini ilerletmek için parçada çıkabilir aegise gelince uridiumla aegis almak bana göre çok mantıksız tabi yinede sen bilirsin

5. Efe

Efe User

haklısın ama 500 m crediye gidiyor yapabileceğim bişi yok

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.