Fikir ve Öneri

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve akifbingo tarafından 20 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. akifbingo

akifbingo User

Arkadaşlar bn bu hafta boyunca find ve urge avlamaya çalıştım cubi dönmekten karlımı diye ve cevabım evet karlı uri bakımından ama çok zaman kaybı yaşadım görev yapamadım şimdi öneri istiyorum 180k urim var bu pazar 3 tane zeta dönmeyi planlıyorum böylece elitde kasarım zeta döndükten sonra eliti rinusk kasmak için harcamak istiyorum anahtarlarıda zeus günü açıcam zeusjm yok şimdi öneri istiyorum 20 levelim görevleri bilirsiniz rakamlar yüksek biraz tek takılanda birisiyim anlıcanız çok vakit yiyor ama sayborgta istiyorum bunun için urge bekliyorum bazen 3 4 saat sizce görevleremi asılmalıyım yoksa sayborg hammerclaw gibi gemileri almak içinmi çünkü çok avantajlılar sizce ne yapmalıyım 22 level görevlerinin ödülleri beni çok etkiledi o yüzden günde 3 4 saat 4-5 te takılıyorum ama bu hafta urge find beklediğim için pek yapamadım tavsiyelerinizi bekliyorum

2. Öncelikle bol şans ve kolay gelsin dileklerimi sunuyorum görevler zor tek basına yapabilmen için görevlerden önce dedıgın gibi guclenmen gerek ve find vııı 50k uri veriyor aslında oil verenler urge ve regard dır x-6 ve 5-2 haritasında bulabilirsin egerki diger malzemelerin tam ise forumda bazı arkadaşlar hangi serverde hangi saatte cıktıgı hakkında ufakta olsa bilgi paylasımı yapmıs o saatlerde petın acık dusman bulucu var ise beklersen kasılarak tabi senın için daha karlı olur ve bi an önce yakalamaya bak çok cabuk kesıyorlar benım bılgıme göre de çogunluk istasyon dibinde çıkıyor buna nazaran 3 tane zetadan gelen 150 anahtarla zeus alamazsın hiç parcan yoksa eğer en azından 600-700 anahtar lazım onun için bl haritasında cephanelerını harcasan dahı tekrar zeta yapmak zorunda kalıcaksın onu da soylemiş bulunayım prometheus çok fazla kredı istiyor düşün 20 prometheus 4 milyar kredı demek suan bence en ıyıs urını sırf zetaya harcayıp önce zeusunu almak kredılerı bırıktırmek o sırada arge yapıcaksın zaten bu senın için bir kar gelen elitleri de bol bol biriktirmeye bak kapılar maxımum x2 lazer cephanesı ıle dön işin biraz uzun acele etme o konuda yani sabır et elbette degısımı sende görürsün ama zetaya yuklen

3. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Bence görevlere ağırlık vermeniz daha mantıklı olur. NPC'lerin belirli bir çıkış zamanı veya noktası bulunmadığından denk gelmeniz çok zor oluyor. Ara sıra canınız sıkıldığında görevleri bırakıp yine BL NPC'lerini imha edebilirsiniz.

İyi forumlar.