fikir verirmisiniz..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^gam€^ow€r^^ tarafından 14 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam bu akşam 250 bin urim olucak,
    aegis+goli var
    tasarım spectrum ve diminisher var
    genelde aegisle gezerım ya cubideyim yada palada
    ekipmanın hepsini yazmıyorum sadece eksik olanları yazıcam,
    2 havoc eksik
    lf4 eksik
    değişik bi gemıyle gezmek ıstıyorum
    kafamda venom veya şimşek almak var,yada zetayamı yatırsam,yada geliştirmemi yapsam bilemedim yada lf4 mü arasam 2 kat gününde...

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlıyanlara taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlıyanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

3. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

ben olsam indirim ve vip de varsa zeta yapardım tek kapı havoc + lf4 + arge çok kârlı bir kapı

4. Jedi-Dogan

Jedi-Dogan User

ve çok şanssız bir kapı :(

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şuanlık görünüşü es geçin zetaya yönelin havoclar full olmalı.

İyi forumlar

6. en uygunu zeta gibi 250 bin uri +1000 tanede gg var 2 zeta acarım heralde ama şu hedıye havoc verıldığinden beri 3 kapı boş cıktı 1 tane olsun cıkar heralde..

7. Jedi-Dogan

Jedi-Dogan User

sen ona birşeymi diyorsun bedava havoc verildiğinden 9 kapı yaptım alamadım havoc 6 günde 6 kere zeta yaptım boş geçti

8. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

3 zeta açman lazım bence. havoc olmasın amacın arge anahtar felan olsun havoc ekstra ödül gibi olsun :) kappa yapıyorum x4 kasmak için gibi düşününce arada hercules geliyor seviniyosun :) :)

9. az önce zeta yaptım havoc verdi:) 9 oldu kaldı 1 tane...akşam çekicem uriyle zeta yapim ozaman tamamlanır belki.

Son düzenlenen: 14 Eylül 2014
  10. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

hadi inş. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.