Fikir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hazar5333333333 tarafından 20 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Getirilmelimidir

1. Evet iyi bir fikir yeni ve gelişmedeki oyuncular için gayet mantıklı

100,0%
  2. Hayır iyi bir fikir değildir ve gereksizdir

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba bende darkorbitte bir oyuncuyum çocukluğumdan beri bir süre bırakmıştım
    fakat oyuna tekrar geri geldigimde farkettigim birşey ilgimi çekti güçlü olan
    herkez yeni başlamış veya gelişmeye çalışan yani pve'ci oyunculara zulüm ve eziyet
    çektiriyor herhangi bir haritada kasılmaya gittiginde full olan bir şahıs
    saldırısına uğrayıp katlediliyoruz ve şuan bunun için bir çözüm üretilmiyor bunun
    için en iyi çözüm pvp olmayan bir pve sunucusu açılması bence bunla ilgili
    birşeyler yapamazmısınız biz artık oyundan zevk almıyoruz ben şahsen kasılmaya
    çalışırken 3-2 3-3 3-4 3-5 gibi haritalarda bile saldırıya uğruyorum bu yüzden
    oyundan zevk almamaya başlıyoruz ve oyunu bırakıyoruz oynamak istiyoruz fakat çok
    kasılmış aşırı para yatırmış ve bizden önde olan oyuncular buna engel oluyor bu
    yüzden bir pve server açarsanız bizde rahatça kasılıp onlara yetişerek diğer
    serverlerde oynama şansı elde edebiliriz umarım bununla ilgili ciddiye alınıp
    işlem yapılır :)

anakin5555 bunu beğendi.
  2. anakin5555

anakin5555 User

müthiş konu kilitlenmeden önce anket oluştur +1

3. -Star-

-Star- User

Emin ol pvp olmadan oyun npc etrafında dönme simülatörü olur,gerçi şuanda da öyle ama yapılacağını sanmıyorum.

4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Üyelerin oylarını belirtmeleri için anket eklemeniz şarttır. ( Anket Eklemeyi Bilmiyorsanız ; İnceleyiniz)

Anket eklenmez ise 24 saat içerisinde konunuz kilitlenip arşive taşınacaktır.

İyi forumlar

5. Benim gibi pve yani npc dönmeden zevk alan oyuncular için ideal bir yöntem bence :)

6. İlk 4 haritada savaşılmaması gibi bir teklifte bulunmuştum ancak yeterli ilgiyi görmediği için daha indeks'e bile eklenmiş değil. Bu sistem kimsenin hoşuna gitmiyor malesef ama bir şey yapmak isteyen de yo açıkçası.

7. benim demek istediğim biraz daha değişik dostum tr6 tr5 şeklinde serverle oldugu gibi ben mesela tr6 da oynuyorsam bir tr7pve diye oyuna server eklenebilir ve serverler arası geçiş açılabilir mesela tr6da oynayan biri tr5 e girebilir tarzında bir işlem yapılmalı bence istedigimiz servere giriş yapabilmeliyiz ve aralarına 3-4 gibi pve eklenmeli ve kasılmakta olanlar buralarda rahat edebilmeli zulümden uzak olarak :)

JohnShepard bunu beğendi.
  8. Normal bir oyunda olsa bu söylediğiniz mantıklı bir öneri aslında ancak botlarla dolup taşan ve zarzor sunucu paralarını ödeyebilen bir oyundan bahsediyoruz bunun için apayrı bir sunucu açılacağını sanmıyorum malesef dediğim gibi öneriniz mantıksız değil ancak bu oyunda teoride her şey güzelken pratikte yanlış gidebilecek her şey yanlış gidiyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.