Fikirler..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hergele_krall tarafından 22 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Selamün Aleyküm:

Çok özür diliyorum konu ismi vermek istemiyorum, herkesin fikrine saygı duymak gerekiyor fakat artık çığrından çıktı :) . Çok kişi gereksiz konulara destek veriyor. :)

Aldığımız ekipman vs.. şeyleri biz o haliyle beğenip alıyoruz. 1 -2 ay sonra bahsettiğim gibi konular açılıp tutuluyor vs. olan oluyor işte. Bazen forum kapanması için konumu açsam diyorum :D Neyse, zaten konuyu nereye açacağımı bilemedim diye buraya açtım :D
    Ayrıca olmaması gereken, olursa olmaz diyebileceğimiz konulara artık Adminlerimiz bile olumlu destek veriyor :D

2. VΛLVE™

VΛLVE™ User

arkadaşım herkes istediğini yapabilir buna hiç kimse karışamaz ki

3. Prophecy

Prophecy User

arkadaşa katılıyorum ifade özgürlüğü diye birşey vardır.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şöyleki forumumuzda kimsenin fikrini kurallar çerçevesinde olduktan sonra sınırlandıramıyız.Hepimiz kurallara uygun olan fikirleri beğenmek zorunda değiliz ama saygı duymak zorundayız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.