Fikirleriniz ve Tavsiyeleriniz Lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve llTheKara tarafından 30 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. llTheKara

llTheKara User

Merhaba Öncelikle Gemi Özellikerim şöyle
    Gemi: Goli,Spearhead(2 hangar)
    Lazer:20 Lf3 gerisi Lf2
    Diroitler:7 iris 1 flax
    Kalkan Jeneretörleri: Ful Hız,15 bo2
    Arge:11
    Pet: 6 lvl Kami2 Hammadde toplayıcı2 OTO Yağma 2 ve 2 adette radar protokulu 2. seviye var
    merhaba arkadaşları ve sayın modlarım benim sorum şu 250 k urim var ne yapmalıyım ne almalıyım ? ve birde ne kesmeliyim yani nasıl kasılmalıyım yoksa pala takılıp zetamı yapmalıyım?

2. İlk önce son irisi al ondan sonra bol bol kasıl ve görev yap keşke kami 2 almasaydın,görevler sayesinde peti 8 level yapman çok basit ondan sonra crediyle lf-3 bo2 fulle kazandıgın urileri biriktir,Oynadıgın serverde aegis ucuza gidiyorsa crediyle aegis al ama 2 trilyona felan gidiyosa hiç ugraşma uri ile al,eger crediyle alcaksan uriyi argeye yatır,Bundan sonra dogru korsana git görev yapmaya zaten kamikazen olucak ve aegis sin çok rahat 17 level olursun,görevlerin bittikten sonra palla toplayıp kapı yapmaktan başka çaren yok ha oynadıgın sw de cubi partisi olursa orayada gidebilirsin ama en karlısı kapı yapmak

3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

PETi en kısa sürede 8.seviye yapıp, kamikaze3 modülünü alabilirsiniz. Bunun yanında mevcut uçuş düzeniniz yoksa ilk olarak kalp uçuş düzenini almanızı öneririm. Arge bilginizi yazmamışsınız , birazda arge yapabilirsiniz, 24(arge sahip değilseniz)

Keyifli Forumlar

4. llTheKara

llTheKara User

Aegis gemisi alsam sizce nasıl olur aegis oynadığım serverde 700 m ila 1.5 m arasında gidiyor.Aegis oyunda en beğendiğim gemi goliden çok sıkıldım golide spectrum tasarımım var.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ageis gemisi kasılmakta olan bir oyuncu için bulunmaz fırsatlardan birisi.Geminin tamir süresini beklemeden kullanılabilen özellikleri çok harika.oyuna yeni başlıyan ve gelişmekte olan oyuncu arkadaşların ,ellerinde bulunması gereken bir gemi.

İyi forumlar.

6. llTheKara

llTheKara User

aegis aldim aşiri menunum gunde 5 k uri 15 m credi kasiyorum hic durmadan tallon kesiyorum cok tesekkurler birazdan epsilon yapicagim sizce zorlanirmiyim?

7. Bence zorlanmazsınız.Kami 3 olsa daha iyiydi ama yaparsınız diye düşünüyorum.

8. llTheKara

llTheKara User

Pet 7 lvl oldu 8 olsa alacagim zaten epsilonu sirf 1 lf4 olsun diye yapiyorum sonrasinda full zeta yapacagim.Konu gereklin cevap verildiginden kilitlenebilir.
    İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.