Fıkra

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _savaş32_70 tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Benim Fıkra veya Hazır cevap paylaşmayacağım , Daha çok bir yerde dinlediğim ve çok hoşuma giden bir metin paylaşacağım.

"Gel! Ne olursan ol , yine de gel! , İster kafir ol , ister ateşe tap , ister puta , Nasılsan Öyle gel!

Bu Dergah , umut dergahı , Umutsuzluk Değil! Kim olursan öyle gel!"

"Nerelisin?" diye sordum ona

Şakacı bir gülüşle bana dedi ki : "Benim yarım Türkistanlı , yarım Ferganalı , yarım sudan topraktan , yarım candan gönülden , yarım deniz , yarım baştan başa inci"

"Arkadaş olalım o zaman , Yabancı Değil akrabayız" dedim

Gülümseyerek dedi ki : "Ben akrabamla yabancıyı , Tanıdıkla tanımadığımı ayırt etmiyorum" , "Sen bensin , ben senim işte , Öyleyse bu kavga niye ?"

Artık yorumu sizlere bırakıyorum

Keyifli Forumlar

2. Maqa67

Maqa67 User

Süper !:)

MİSSİON-GENERAL bunu beğendi.
  3. Evet beyler daha çok fıkra lütfen

Maqa67 bunu beğendi.
  4. İstiklal

İstiklal User

Biraz da fıkra paylaşalım.

"Garson Temel'i, lokantanın müşterilerinden biri, yanına çağırıp, azarladı:
    -Bana getirdiğin tavuğun bir bacağı diğerinden daha kısa. Bu ne rezalet?
    Temel, öfkeyle cevap verdi:
    -Ben sana o tavuğu dans edesin diye değil, yiyesin diye getirdim!"

--

Bir gün Temel ile Cemal kahvede otururken, Dursun girer içeri;
    - Ula ben bu kadın milletini anlamadum gitti, nasil davranacağuz da?
    Temel filozof edalarıyla Dursuna bakar ve der ki:
    - Dursun'um, kadunlarla tartuşmak tutuklanmaya benzer. Söyleceğun herseyi hakkunda delil olarak kullanabilur, o yüzden susma hakkini kullanacasun daa..

--

Genç çift, yeni mahallede, yeni evlerine taşınmış..
    Sabah kahvaltı yaparlarken, karşı komşu da çamaşır asıyormuş.
    Kadın heyecanla kocasına:
    - Bak hayatım, çamaşırları yeterince temiz değil, çamaşır yıkamayı bilmiyor, belki de doğru
    sabunu kullanmıyor.
    Kocası eşine bir süre bakmış sonra da hiçbir şey söylemeden kahvaltısını sürdürmüş.
    Komşusunun çamaşır astığını her gördüğünde kadın aynı yorumu yapmaktan da geri durmamış.
    Bu durum bir ay kadar sürmüş.
    Bir sabah, komşusunun çamaşırlarının tertemiz olduğunu gören kadın çok şaşırmış, hayretle
    kocasına dönerek:
    - Bak! Sonunda çamaşır yıkamayı öğrendi, çok merak ediyorum!! Kim öğretti acaba?
    Kocası gülmüş:
    - Tatlım ben bu sabah biraz erken kalktım ve penceremizi sildim! :D

5. Maqa67

Maqa67 User

:D:D:D:D:D:D:D

6. KARANLIK

KARANLIK User

Sonuncu çok iyiydi :)

*Cihan* ve MİSSİON-GENERAL bunu beğendi.
  7. Modum güzel fıkra bulmuşsunuz sondaki en iyisi

8. Kandereli

Kandereli User

Temel ile Dursun çocukluk arkadaşıdır. 60lı yaşlarda bir gün Dursun Temele akşam yemeğine gitmiş. Temel karısıyla hep aşkım hayatım gibi sözlerle hitap ediyormuş. Dursun ise bu yıllardır süren aşkı hayretle izliyormuş.Temelin eşinin olmadığı bir ara Dursun Temelin kulağına eğilerek :
    – Temel demiş yaş 60, onca yıldır hala karına aşkım canım diyorsun ne güzel anlaşıyorsunuz demiş. Temelde Dursun’ a dönerek :
    – Ula çaktırma karımın adını unuttum demiş. :)

Temel günlerden bir gün futbol oynamaya başlar. İlk yarı biten maçta teknik direktör temeli yanına çağırır ve sorar:
    -“Olum neden bizim kalemize gol atıyorsun insan kendi kalesine gol atarmı?”
    Temel hemen cevap verir :
    -“Ula ne yapayum. İkiside birbirine çok benziyordu.” :)

9. Buda güzelmiş

Kandereli bunu beğendi.
  10. Temel ile Dursun koltuk taşırsa

Temel ile Dursun 100 kiloluk bir koltuğu 3. kata taşımaları gerekir. Temel Dursuna derki: Ula Tursun sana bir iyi birde kötü haberim var daaa. Dursun: İlk iyiden başla Temel der. Temel iyi öyleyse, iyi haber: Çok şükür 3. kata geldik da. Dursun, Ya kötüsü ?: Ula yanlış binadayız uşağum._______________________________________________________ İlki benden sizlerde de güzel fıkralar varsa ilave edin arada bir girip güleriz

Son düzenlenen: 29 Kasım 2015
    GREED bunu beğendi.
  11. Merhaba ,

Konu açmadan önce benzer konular var mı yada açılmış mı diye kontrol ederseniz daha iyi olacaktır.

Konular birleştirilmiştir.

İyi forumlar.

12. Fıkra köşesi olması lazım aradım bulamadım o yüzden açmıştı birleştirdiğiniz için teşekkür ederim___________ Temel hapse düşer yanındaki arkadaşı kangren olmuştur .adamı hastahaneye kaldırırlar geri geldiğinde bir kolu yoktur ... aradan zaman geçer gene hastahaneye kaldırırlar bu seferde kangren den bacağı kesilmiştir..aradan biraz zaman daha geçer gene aynı kişiyi hastahaneye kaldırırlar bu sefer de parmaklarını kesmişlerdir...temel adamın kulağına eğilir ula hemşerum parça parça kaçaysun gardiyanlaru kandirursun ama beni kandiramazsun der

Son düzenlenen: 29 Kasım 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.