Fikrinizi Alamak İstiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PUSAT tarafından 1 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PUSAT

PUSAT User

Arkadaşlar merhaba size önce çarım hakkında birkaç bilgi verececeğim..
    13 adet lf4'üm bulunmakta,37 arge (Bu yandan sıkıntım yok) 2 herkül,full havoc apis,zeus herşey tamam günlük 70 k ila 100 k arası uridium kasıyorum vip,indirim paketlerim mevcut rütbem acemi albay ve albaya 400 k fark var.Şimdi gelelim asıl önemli kısma..

Gördüğünüz üzere lf4'lerim çok eksik dolayısıyla az vuruyorum ve rütbeme göre baya kötü bir durum geçen lf4 gününde 200 anahtardan 1 adet lf4 düşürebildim bazen 70 taneye 2 tane düşerken bazende böyle şanssızlıklar oluyor benim şuan istediğim lf4leri mümkün olduğunca kolay yoldan fullemek fakat bunu nasıl yapmalıyım size sormak istiyorum fikirlerinizi almak istiyorum arkadaşlar..

Not:Hades yapmak için yeterli sağlam Türk arkadaşlar serverimizde olmadığında yapamıyoruz.Bunun dışında kappa ile uğraşmak istemiyorum havocları fullemem çok zahmetimi aldı bu kapıdan yanada şansım olcağını pek sanmıyorum zaten 15 milyar tp daha kassam ilk 9 a gircem o yüzden genellikle alfa,beta yapıyorum.

Arkadaşlar lütfen yorumlarınız ve tavsiyelerinizi esirgemeyin şuan gerçekten çok kararsız bir biçimdeyim lf4ler başıma dert oldu...

2. Traubbe

Traubbe User

İlk öncelikle yapman gereken Zeus-Apis-LF-4 Günlerinde anahtar alırsan veya varsa her haritada 5-8 arası anahtar aç ve üst üste açma.Örneğin;Bir haritada 10 anahtar açtıysan 30 dakika 1saat sonra başka bir haritada aç.Tabii bu da şans işidir kimine 10 kutudan 3ü LF-4 çıkarken başkasına da 100 kutudan 3-4 tane çıkartabiliyor.Günlük kasıtığın Uridium ile de LF-4 Bo2 ve Diroitlerinin seviyesini yükseltmeye bak.Eğer LF-4 ve Diroitlerin full ise kalkanlarına önem vermelisin.

PUSAT bunu beğendi.
  3. PUSAT

PUSAT User

Droitler full 16 lf4 ler 4-8 arası bilemiyorum lf4 gününde nezaman kutu açsam ya çıkmaz yada 1 tane çıkar zeus gününde ilk3 açışımda 2 tane çıkmıştı nasıl iş anlamadım açıkcası yorumun ve tavsiyen için teşekkür ederim.

4. Zeus günüyle lf4 gününü karıştırmışlardır :D Ben zeus günü dışında kutu açmam.

5. oguzhan61

oguzhan61 User

175 anahtara 1 lf4 1 zeus prçası

6. Bugün herkesin şansı berbat iyiki ben kutu yerine arge yapmaya başladım :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.