FİKRİNİZİ MERAK EDİYORUM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAROONberet tarafından 29 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 17lf3
    15bo2
    3iris
    Hız full
    Goli bi gemim var argem 4 sizce yapımı yapmalıyım argemi yoksa petmi almalıyım ?

2. Yapıdan kastının kapı olduğunu varsayıyorum. Bence 3,5 TL'ye katlayıcı alıp 1 hafta aralıksız kutu topla, oradan topladığın urilerle anahtar indirime girince anahtar al LF4 gününde aç bunları, açtığın kutu miktarına bağlı olarak LF3lerin fullenir belki şansına LF4 çıkabilir. Kutulardan gelen ggler ile de alfa-beta-gamma üçlüsüne bas kapılara ufaktan bir giriş yap.

Normalde zeta önerirdim ama bu gemi ile petinde olmadığı için zeta da zorlanırsın.

Diğer bir seçenek, oynadığın serverı bilmiyorum. Dolayısıyla açık arttırma fiyatları konusunda tahminim yok. Ama sabah akşam tallonda credi kasar, irislerini fullersin.

Son düzenlenen: 29 Eylül 2015
    LastShot12345 bunu beğendi.
  3. Sametonur kardesim zetada petsiz zorlanan adam alfa beta gammayi petsiz nasil yapabilir bana aciklarmisin. kardesim bu gemiyle uzun sursede zeta yaparsin seviye yetiyosa paladan cikma hem havoc gelir hem ekipmanini cabuk fullerin lf4 arge seref havoc herseyi kasarsin bu sekilde

4. Zaten zorlanirsin demis fakat gercekten zorlanir 3 saat 4 saat kapida kalir..Hatta x1 ile 5-6 saat ...Bu seviyede Zeta icin erken daha argesi 4??

5. bende onu diyorum ilk baslarda zorlansada gelecek uriyle ve gunluk dosyalariyla ekipmanlari fulleyecek 6-7 zeta zorlanir sonrasi rahat ve 8 flax gemiyle 2.5 saatte tamamladim

6. Ben 31 lf3 geni ile petsiz 2.5-3 saat suruyordu (eskiden x1 ile) yani adam 5-6 saatte yapamaz.Suan icin argesi 4 palla toplamaktansa kutu toplasin urilerle arge alsin.Zetanin verdigio dosyalar 50 tane =15 k uri cokta fazla degil yani.

7. kardesim x1 le yaparsan zaten bitmez kapi ben paso elit sıkıyorum suanki gemimle x1 sıksam besleme olmadan 1.5 saatrn fazla surer zaten

8. Sen yenisin herhalde :) Bu ekipmanlarla alfa beta çok rahat yapılır, gamma da zorlanır, keza eskiden pet diye bişey yoktu sıka sıka yapardık, fazla açıklamaya gerek yok tecrübe lazım :)

9. bu gemiyle tallinden hiç 150 k yemedin galiba

10. Yemedim doğrudur :) Çünkü alfa ve betada 20 tallin 150k vuramaz, birinde vuracağı max damage 24k diğerinde 48kdır, 150 değil, deltayla karıştırmayalım :)

bugrahansezgin bunu beğendi.
  11. Tallinler 80 tane geliyor.Tabi 1 insta ile sorun cozulur

12. 4 dalga halinde 20-20-20-20 toplam 80 değil mi ?

13. Haa tabiki oyle ama toplam 80 yani

sametonur1905 bunu beğendi.
  14. Arkadasim eskiden petsiz kestigine göre gemin sanirim full+full muş cunku 2. 20 lik gelene kadar ilk 20 ligi bitirmek icin sanirim talline tek atmak gerekiyo ki biz senin kesmene degil arkadasin kesmesine bakiyoruz arkadas 2. Dalgaya kadar kesemeyecegi icin dalgarin bitiminde yaklasik 10 adet tallin kesmis olur 70 tallin alfada 70k betada 140 gammada 210 kya kadar vurur

15. Tamam dostum daha fazla uzatmaya gerek yok, bence zetaya basmalı diyip geçebilirdin. Alfayı yapabilir mi yapamaz mı gibi gereksiz bi tartışmaya girmek yanlış bence. Bu kadar çok istiyorsan bende önerimin galaksi kapısı bölümünü zetaya bas olarak düzenleyeyim hatta. :rolleyes:

16. Ben sadece o gemiyle alfa beta gammanin cok zor oldugunu soyledim cunku yaratiklar denk getirdigi zaman oyle bi geminin kalkanini tekte indirir hatta kacamassa aralarindan cikamaz patlar zetada isaretledikten sonra yapacagin bisey kalmadigi icin ve ekipmanlarinin cogunlugunu bu kapidan tamamlayabilecegi icin zeta yapmasini önerdim ama siz 2 arkadas bana neden saldiriya gectiniz ben onu anlamadim

17. Saldırı felan yok dostum herkes görüşünü belirtiyor. Tartışmak medeni insanların yaptığı bir şeydir. Problem yok, hatta görüşlerimizin farklı olması daha hoş. Konuyu açan arkadaş 2 ayrı fikirden kendini yakın hissettiğine yönelir.

18. Cevaplarınız için teşekkür ederim konunun kilitlenmesi uygundur

19. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.