Fırsatlar ve x3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MertcanShnlr tarafından 20 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar merak ettiğim birşeyi sormak istiyorum...

Benim gemimde bana bir fırsat geldi 3.5 tlye 30bin uri ben bunu x3 te 10 kere alsam 900bin uri mi geliyor??

2. vay be mıllete ne fırsatlar gelıyo:) x3 te 90 bin alırsın ama o fırsat tek kullanımlık 1 kere aldınmı gidiyo...

3. Kesin bilgi mi bu peki?

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Size verilen paket indirimi sadece bir defa kullanma hakkınız vardır aynı paketi defalarca kullanamazsınız yani aldınız diyelim ve aldıktan sonra anasayfanızda bir daha o indirim gözükmez.

5. oyuna ılk gırınce anasayfana gelen kampanya ise tek kullanımlık kullanınca baska bı kampanya gelıyo yerıne uygunsa onu alırsın...

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşımız haklı yalnız kullandıktan hemen sonra başka bir indirim için biraz beklemeniz gerekiyor kullanır kullanmaz ertesi gün hemen başka bir indirim çıkmıyor bilginiz olsun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.